PR CUAET
-
Українське консульство це не зовсім Канада, це шматочок України 😅 І по факту ті хто зробив куает і ті хто працюють в консульстві зовсім різні люди.
-
Им это было смысл писать когда был обычный режим приема заявок
-
А вони подавали тільки інформацію про національність чи ще якісь документи?
-
Я здавала. В мене не висока англійська, десь між Б1-Б2. Дак ось, для мене було важко по часу. Все дуже швидко. Наприклад на слуханні було завдання вставити пропущені слова в тексті. Поки я написала перше слово, текст швидко читали далі і я два речення просто пропустила. Не знаєш скільки в тебе буде завдань на що. Таймер вгорі тікає. Тексти були теж набагато важчими, ніж в курсі на їхньому офіційному сайті
-
Ну програми призупиняють для всіх іммігрантів не тільки для українців
-
А яке повинно бути «людяне»? Як all inclusive в Туреччині? Ви взагалі пробували до війни отримати просто канадську візу? CUAET це програма для українців, подібної якої Канада ніколи нікому не робила. Тут треба на кожному кроці кожному канадійцю казати за це дякую, бо ви в безпеці, під наглядом лікарів і з можливістю заробити, і це все безкоштовно
-
Ну от вам і купа перемінних від яких залежить результат. Не тільки від національності
-
пришлiть будьласка ссилку де це пише. Мене бiльш важливо там де пише про отримання вже готового паспорта