PR CUAET
-
В Україні досі неоголошена війна. Тож війни немає. Проблема не в Канаді взагалі, Канада робить усе можливе, щоб допомогти
-
Для навчання або роботи вам треба обрати перше
-
Ну можливо на кредитці але на дебітові ні Нещодавно платила з дебіт 300 все ок
-
А на картках у вас нема обмеження у сумі онлайн оплат? Наприклад , якщо у вас встановлено ліміт до $250, то оплата, звісно, не буде здійснюватися
-
Коли ви заїхали до Канади? Якщо не раніше лютого 24 р, то до липня можна ще податися на продовження.
-
Повністю підтримую вашу позицію 🤝❤️
-
Добрий день ! Стосовно пільгових категорій у Торонто - Працює !!! Вчора написала лист їм на зазначену пошту (прикріпила документи підтверджуючи пільгу) Сьогодні отримала зворотній дзвінок з Консульства. Сказали коли сину можна приїхати 🙏 Спитали чи є в нього ID (17 років) - у нас є. Звичайно всі документи підготувати, копії із собою, оплатити і приїжджати. Попередили, що потрібно буде почекати (Але це єрунда ) Тому я вам ще раз дуже вдячна !!! Підказали таку важливу інформацію!
-
Перевірте ще, щоб Billing address у заявці на WES не відрізнялася від вашої Billing address у банку
-
Так у вас в січні подача, а ще навіть грудень не рухається.
-
Далеко не завжди , для імміграційного процесу потрібен увесь той «багаж»??багатотхто і в Україні перекладав
-
Напишіть їм на імейл , мені відповідали
-
Так, в коПР має стояти дата видачі, як тільки будете мати документ на руках можна подаватись. Важливий ваш статус, а не картка
-
Я так розумію справи просуваються, одні ми в застої подача 11.01
-
Дякую 🙏🏻
-
ДП Документ
-
Я зараз на етапі Портал 2. Так розумію, скачування CoPR і буде зараховуватися як лендінг 🙏.
-
Підкажіть, де і як можна зробити ІД в Європі, син летить в Європу , а термін ID закінчується
-
Можна, якщо ви залендились, або і були інлендером, тобто вже є статус
-
Доброго дня! Напишіть, будь ласка, чи можна на family reunification подаватися з CoPR? Майже отримала свій по іншій програмі, але картку чекати майже 3 місяці.
-
Подались 24.01. … 24.06 будет 5 месяцев как ждем…
12 Jan 2024, 17:45
195665/449364
4 minutes ago