PR CUAET
-
В нашому випадку час найважливіший, що витрачено. Зараз це буде 6-7 міс. 860 доларів в принципі це ще не самогубство для працюючих в Канаді задля такої справи. А ось час критичний
-
Она не у всех есть, на сайте city of Calgary написан перечень сфер, для которых нужна лицензия
-
А навіщо спрощувати програму? Бажаючих отримати номінацію значно більше ніж місць. Обовʼязково чи ні кожен звісно ж вирішує сам, але от цитата з сайту, новина від 23 квітня: Incomplete applications will no longer be accepted. Candidates must submit all required documents to demonstrate that they meet stream criteria. Ціна подачі 840 $, ну і витрачені нерви
-
Здравствуйте! Посоветуйте пожалуйста бухгалтера, который подскажет как «потерять» налоговое резиденство, покидая Канаду. Или сможет ответить на вопросы с этим связанные. Потому что муж уехал из Канады, а я с ребенком осталась здесь. И бухгалтер говорит просто заполните ливинг форм. Это конечно хорошо, но хотелось бы знать как вообще проходят эти процедуры
-
Теж так вважаю. Але бачу, що принаймні з цього чату люди без декларації і не подаються. Страждають, роботу думають змінювати. Але просто отак втратити час, ну хіба що тільки що продовжили собі ворк перміт на +3 і з паспортами все добре років на 5
-
Абсолютно згодний з вами. Тому для мене дивне питання чи обовʼязково. Документ є на сайті в переліку необхідних документів. Не шкода часу, грошей і нервів - не додавайте цей документ. Як і питання чи треба шкільні атестати. Для мене краще додати щось зайве, не потрібно ну й ладно.
-
Що означає не завжди потрібен? Є чіткі вимоги по імміграції, чи ви радите ризикувати людям коли такий конкурс на одне місце? Щодо перекладу: сертифікований перекладача в Канаді або переклад з нотаріусом та афідевітом, якщо перекладалося поза межами Канади.
-
До завтра (для тих, хто за кордоном) лише ті, хто при виїзді з України знімався з військового обліку. Сьогодні всі консульства до 18:00 приймають таких чоловіків без слоту, про що повідомили вчора о 23:44.. Для всіх інших час є до 16.07
-
То провінціальні СМІ, але є контакт і на федеральнмй рівень, тримаю його на крайній випадок.
-
Ваші повідомлення перенесені в гілку Flood для можливості подальшої дискусії
-
А кому давали інтерв'ю, якщо не секрет?