PR CUAET
-
Я хоть за вас порадуюсь Мне еще ждать и ждать Маме подала заявку Апрель 16 Сестре-Май 1 Вот теперь радуюсь за всех кто хоть что-то получил 🙏😊😅
-
Вітаю. Скажіть будь ласка чи хтось відправ паспорт на вклейку з України останнім часом? Згідно VFS потрібно відправити паспорт в Варшаву, але я не розумію навіщо потрібно спочатку відправити їм чеки за оплату, потім отримати AWB номер. Хіба не можна заплатити, зібрати всі документи, відправити як сказано новою поштою на ту адресу разом з чеками?
-
Не факт, я думаю що діють поки діють. Наступний раз вже не податися, але то гарний привід спробувати вияснити
-
сьогодні скорочений робочий день- тому на три дні виходимо з чату🤔
-
Скоріше б вже, щоб знати так чи ні
-
🙏🙏🙏
-
Я це бачу. І скажу вам що зараз вони працюють швидше чім до зупинки програми. Еліджибиті зараз роздають як раз за 30,31.10. Але не кожного дня але не тому що відпочивають а наприклад в одень багато аор у інший еліджибиті , потім портали навіть роздають).
-
Не роблять новий паспорт навіть якщо старий закінчується? Та треба обовʼязково ID?
-
Вітаю. Вам слід переподати форму RC151 на кліматичні виплати разом з дітьми.
-
Вітаю. Скажіть будь ласка чи хтось відправ паспорт на вклейку з України останнім часом? Згідно VFS потрібно відправити паспорт в Варшаву, але я не розумію навіщо потрібно спочатку відправити їм чеки за оплату, потім отримати AWB номер. Хіба не можна заплатити, зібрати всі документи, відправити як сказано новою поштою на ту адресу разом з чеками?
-
Форма RC151 на кліматичні виплати подається без документів. Форма на дитячі виплати подається після 18 місяців проживання в Канаді. Всі ці форми ви можете відправити в My CRA account. Через My CRA account подаються лише форми, вони нададуть вам запит на додаткові документи, якщо такі будуть необхідні.
-
Привіт усім! Я майже отримала ПР по CEC tech draw (без провінцій). Single. : Виборка - 8 грудня Подача документів - 5 лютого, аор автоматом Biometrics collection letter - 17 квітня Biometrics completed - 18 квітня Medical review updated - 6 травня, completed 8 травня (зарахували стару) Final decision in progress в кабінеті з'явилося - 9 травня (і досі таке) Background and eligiblity completed - 9 травня в трекері (в кабінеті in progress досі) We received your inquiry - 15 травня (дзвонила їм 15-го, сказали що рішення прийнято) CoPR номер в трекері - 6 травня Портал 1 - 22 травня Надіслала інформацію - 1 червня Портал 2 - 12 червня Чекаю на CoPR😍🎉🍾 Дозапитів не було, зразу прикладала всі релевантні документи, які мала, плюс короткі пояснення. Ghost update 1 шт. Офіс Етобіко.