PR CUAET
-
Типа есть какие-то действия, которыми занимаются консульства, а есть дела которыми занимается посольство. Честно я не знаю, но вроде у них разные задачи
-
запит був 24.05.2023
-
Просто мне казалось, что кто-то упоминал, что в Оттаве есть два адреса- отдельно посольство , отдельно консульство. Возможно ошибаюсь
-
А то есть надо выбирать посольство? И это в Оттаве? Спасибо
-
Мова рівень 7. А там можна йти чи по peq(2роки досвіду) чи по rswp (бальна)
-
Дякую
-
Підкажіть будь ласка для номінації від Квебеку потрібно 2 роки роботи + мова? Чи є ще якісь програми?
-
Дуже дякую! Як довго ви чекали після подачі аплікації на ці запити? Ми подалися 6.11, то певно що зарано чогось очікувати?
-
Підкажіть будь ласка якщо закінчується термін дії паспорта (і відповідно візи та ворк пермі), то що потрібно робити спочатку: візу чи Ворк Пермі?
-
go.mfa.gov.ua/ Подскажите, пожалуйста, а тут невозможно выбрать Консульство в Оттаве? Только Торонто?
-
Нет пока, но знаю кто пользовался услугами. Мы тоже будем к нему обращаться. Но позже
-
коли вам будуть надходити запити про додаткові документи то там буде назва офісу, у мене питали наступне: Military Records: A certified copy of Military records. If you were exempt, please provide official proof of military exemption from the relevant authority
-
Так, теж цікавить питання,як дізнатися до якого офісу потрапили документи?