PR CUAET
-
Тобто загалом мають бути два таких листа, один для чоловіка , а інший для мене? Дякую.
-
Вот и я об этом) У них каждый день все меняется , непонятно чем они вообще руководствуются
-
І на слова - "Ви ж самі розумієте, що це протизаконно", він не зміг знайти логічної відповіді
-
І так буде кожен раз
-
При мені віце-консул так і не зміг надати притомної відповіді дівчині-юристу, які намагалися забрати паспорт її чоловіка 3 дні тому в Едмонтоні.
-
Зараз туди збираюся. Напишу після приїзду, побачимо😉
-
Тоді ніхто не зможе податися, бо люди займають просто чиєсь місце і все А на липень буде в два рази більше людей
-
Видають сьогодні. Адміністрація групи уточнила в працівниці консульства в Едмонтоні
-
Да какие им законы) Они делают что им вздумается под настроение
-
Казки, вчора були в консульстві Едмонтона з 10 до 15, чоловікам не видавали паспорти без Q коду, а він буде з 18го...
-
звучит как вопрос юристу @OstapBosak
-
Щоб збережений драфт був доступний в липні коли можливо будуть всі доки, тут багато хто про це писав
-
а если будет статус в розыске в этом резерв +?
-
Дякую, надіюся
-
Думаю скоро вам прийде портал
-
Я не знаю , но если только пришел запрос на паспорт, наверное есть смысл в 30 дней уложиться , чтобы отправить на вклейку
-
Ну ось зараз дізнаємося скільки нас тут і на що можна розраховувати, бо якщо нас тут набереться тільки 440 то просто подумайте скільки ще людей поза цією групою які подавалися теж, шанси думаю 1 до 15 а то і більше може
-
Скоріше за все , якщо не нададуть документи в призначений термін, такі анкети просто видалять.
-
Може хтось таки зміг з юристом щось довести і на консула надавили не порушувати закон...
-
Так, і ми наприклад живемо в іншій провінції і не маємо машини, їхати наобум аби спитати дороге задоволення....
12 Jan 2024, 17:45
196056/430050
3 minutes ago