PR CUAET
-
@OstapBosak будь ласка поділіться думками по цьому приводу. Я писалу у офіс провінції по питанням імміграції. Отримала відповідь що якщо він уже працює і має валідний ворк перміт він може мати exemption, але рішення остається за офіцером. Як для мене відповідь не несе ніякого підтвердження, якщо навіть провінція пропустить, а що федерали не зрозуміло. Заздалегідь дякую за відповідь
-
Обовʼязки згідно звання, та скільки людей було у підпорядкуванні
-
З відгуків чула, що так, не роблять. Хоча на сайті і написано «за наявності», та в консульстві кажуть: «Нам байдуже, що на сайті написано, треба ID!” Може тепер ще щось додасться…Поділіться, будь ласка, можливо хтось має позитивний досвід. Але то , думаю, в іншій гілці треба обговорювати
-
Я кажу як є. Допомогти хочу а не забрати паспорт собі а іншим не сказати. Не хочу відчувати себе крисою. Вчора не дали. Ми прийшли сьогодні я побачили що всім видають. Доки стояли в черзі не могли повірити що це станеться! Навіщо мені обманювати! Я допомогти хочу. Нами усім тут складно. У всіх чоловіки, діти. Люди, удачі всім!
-
Чоловік подав паспорт через 4 місяці, ми написали розʼяснення що пропустили листа , додали його до конверту і прийшов паспорт з візаю (ми подавали на вклейку тут у Канаді)
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка, якщо почав працювати в липні минулого року, у договорі вказано, що три місяці пробний період, а далі перманент. Чи підходить взагалі такий Контракт? Чи потрібно мати два, на пробний період і на перманент? І чи досвід рахується разом з пробними трьома місяцями Чи тільки період перманент?