PR CUAET
-
Чи була у когось ситуація коли відмовляли в евалюації диплому через зміну назви університету?
-
Зрозуміло, дякую!
-
Різний Лисенин зовсім. Ви зайдіть в айлетс і зрозумієте різницю. Селпип, йде текст, потім питання до тексту, і треба дати відповідь. В айлетс йде текс, а перед вами лежіть лист з цим текстом з пропусками і вам потрібно вставити слово, або два, три слова. Мені це легше
-
Добрый день, подскажите пожалуйста контакты нотариуса в Торонто. И знает ли кто, есть ли вариант сделать генеральную доверенность, без помощи консульства?
-
Дякую:)
-
Ви вже отримали підтвердження евалюації?
-
Можете розказати чим саме непідйомний? Бо я чула навпаки що в айлетс може бути такий акцент (британський\шотландський) що неможливо розібрати, а в селпіп кажуть канадський акцент легший
-
Яка ви крута 👏👏👏
-
рік тому було десь 15-20 роб днів
-
це залежить від того, чи належите ви до їх консульського округу. Маєте надіслати запит саме в свій. У нас з Едмонтоном було так само
-
Не знаю. Я була як у комотозі. Зовсім себе не памʼятаю. У мене усі завʼязані на моїй аплікації, діти, чоловік. Я могла подати на піар зразу при приїзді сюди, бо був стаж з України і у Канаді я отримала ту ж спеціальність. Роботодавець мав усі необхідні документи і допомагав мені. Але тримав мене тільки англійський. Тож така історія була. Тяжко було. Боліла голова постійно. Вуха нічого не чули від навушників. У мене піджимав час.
-
Я шукаю єміграційного адвоката чи консультанта в Єдмонтоні. Чи може хтось підказати адрес надійного фахівця?