PR CUAET
-
For your information: Консульство в Едмонтоні на сьогоднішній день вже видає виготовлені паспорти чоловікам без будь-яких додаткових документів. Якщо паспорт вже було оформлено і він готовий, то видадуть без постанови на військовий облік (мається на увазі, якщо ви не плануєте ставати). Також консульство завтра (в суботу) працює для тих хто хоче стати на військовий облік. www.facebook.com/share/p/3oRmaHGmpncVVgXx/?mibextid=WC7FNe
-
Дякую за інформацію, шкода що надто пізно прочитали :( Про видачу у понеділок не було ніяких розмов часом?
-
Есть кто уже получил свои паспорта ?
-
Я на Таїті не була, друзі були, вони у захваті
-
Можливо, але, як бачите, на дверях з 9 до 13 написано. Але я не працівник консульства, то ж тільки можу сказати/показати що бачив
-
Шкода, дякую за інфо, можливо ще є надія що це була обідня перерва...?
-
А в плані криміналу яка ситуація? Там же не дуже функціонуюча держава якщо не помиляюсь. Я завжди мандрую без туру, орендуємо машину, гуляємо по місту і тд. На Курасао мега безпечно, крім може певних районів в місті. Але так на Карибах не всюди
-
Пишу з Куби. Звлежить від отелю) в нашому їх аж одну пару знайшли. Шукайте такі, щоб їх тут не будо) бо є хотелс по рашн пипл. Від них подалі тримайтесь
-
Я не зміг двері відкрити))
-
Комісія - так, отой лист А4 з вашим фото угорі та штрих-кодом. Щодо листа з певним текстом - я не додавала (подавалася до 31 березня)
-
Лише до заявки потрібно попасти))) якщо портал лежить то навряд ти туди доберешся 😒
-
Ну я зрозуміла що туди збираються піти всі😂
-
а що по цінах якщо не секрет? дорого чи не дуже? бо ми ось поїхали у Домініканську Республіку, наче і не дуже дорого але країна пздць якась біднося і не дуже санітарійна
-
так в заявку зможуть зайти тількі ті в кого є аплікація, таких людей набагато менше ніж тих в кого її нема
-
Я теж тоді небачу сенсу в них якщо знову всі туди підуть і завалять все
-
@OstapBosak
-
І ще - таїтяни - громадяни Франції з усіма правами та свободами. Не думаю, що в них усе погано. Інша справа - Гаїті (бо деякі люди їх плутають). А вони навіть по різні боки американського континенту знаходяться. Гаїті - біля Куби, а Таїті - у Тихому океані, на захід від США
-
У закріплених є відео як подаватись на візу 🙌
-
Будем пробовать в понедельник. Надеюсь эта акция неслыханной щедрости не закончится на сегодняшнем дне
-
Дуже дякую вам дівчата!
12 Jan 2024, 17:45
196205/429791
about a minute ago