PR CUAET
-
На мою думку, немає сенсу засмучуватись бо навіть якщо людина створила анкету, але не має документів щоб прикріпити то не зможе засабмітити заявку і відповідно зайняти квоту, тому зберігайте спокій і готуйтесь заповнбвати свою
-
група 1- це хто є
-
Это если Вы не можете пройти по этой программе, допустим, была судимость, или Вам отказали в беженстве и высылают из страны, но Вы в виде исключения просите все-таки рассмотреть Ваш случай и там просят детально описать почему Вам должны сделать исключение.
-
Дякую!!
-
Розумію . Але ця людина може отримати запрошення, яким вона не скористається, тому що зберігала першу сторінку, яка в мене не зберігалася наприклад. А могла бути я. Ну то вже рефлексія
-
а якщо засабмітить з неповними/невірними документами, то втратить 850$ та час поки будуть відхиляти її заявку
-
але я обіцяв що жовтневі будуть в липні з PR - так і відбувається😇
-
по цій програмі немає конкретики чи шаблону. коли офіцер ( або офіцери) з гуманітарного офісу відкриє файл - аплікації рухаються. коли завантажений іншою роботою - ці аплікації лежать по півроку. так що прогноз давати не реально
-
Не думаю, що розуміючи наслідки, хтось буде таке робити. Якщо і буде, то це одиниці. 850$ немаленькі гроші, а час очікування (сгорання твого ворк-перміту) ще більш цінний
-
підтримую. я ще давніше пропонував створити окрему гілку - Whisky - для проставлення
-
є ще інша група - VIP. про неї розкажу згодом
-
Хто отримує піар - проставляється 🍻
-
тут без 100 грам не розібратися