PR CUAET
-
Айтішнік ircc виправдовується або вже трохи бахнув на вечір
-
там в коментах написано що це Tourism and Hospitality Stream
-
Це взагалі якась фантастика, як він міг створити сьогодні заявку, якщо там навіть кнопка та неактивна
-
Як бути, якщо я забула вказати країну, в котрій була кілька годин, там навіть на кордоні нічого нема, і печатки в паспорті нема, але вони точно можуть перевірити що я там була, бо там біометрію на канадську візу сдавали😬
-
Не винні,що чекати довго
-
Всім вітання! Чи може хтось зорієнтувати- довідка про несудимість з Туреччини, зроблена через e-devlet та перекладена у сертифікованого перекладача достатня для подачі на ПР? Чи підходить лише документ отриманий через консульство? Дякую
-
Там ліміт 10 файлів, у мене за один раз все не вийшло і вони наступного дня написали додати невистачаючі документи
-
Доброго вечора. У лютому подала дитині на WP, у травні син здав біометрію і поки що тиша. Сьогодні мені прийшов мій WP, продовжений до 27 року. Чи можна зараз додати його до файлу дитини? І як це зробити, якщо можна додати?
-
Так
-
Це хоспіталіті ?
-
Я вмію поєднувати в один файл багато документів. То не проблема . На кліматичні те саме було
-
є два варіанти: пишіть LOE зараз і докидайте через web form, або очікуйте вже approval letter (met requirements) і разом з іншими доками скинете цей Loe.