PR CUAET
-
Є таке питання, я маю диплом бакалавра по одній професії і диплом магістра по іншій професії, якщо я хочу підтвердити обидва диплома через WES. Мені потрібно робити дві аплікації?
-
не потрібно, повинна бути опція добавити обидва дипломи в одну аплікацію
-
Можна сплати прям в консула, тільки дебетовою картою‼️🔥
-
Марьяна, шкода, що не познайомилися🙈 підписуюся під кожним словом‼️ Вчора мали зайти на першу, зайшли близько третьої рівно хвилин на 10‼️ Сьогодні мали зайти на 1:20, зайшли близько 5‼️ хвилин на 15 БО ВСІ КОПІЇ ПОРОБИЛИ ВДОМА‼️ Дуже образливо, коли з дитиною чекаєш так довго із-за невідповідальних людей. Дівчина на рецепшені - це Золото, така чуйна, терпляча, спокійна ‼️👍🔥 Консул привітний і дуже ввічливий‼️ Я думаю, що то не Меркурій, а залежить, як ви підготовлені до зустрічі, і з документами, і з настроєм! Будьте шановні до інших, і поважайте час інших, просто уважно дома готуйте всі папери.
-
Самі заповнювали?
-
але ж ми не знаємо як себе поводили ті люди
-
ну я не знаю вас. і я не була свідком тієї ситуації. і я не можу вислухати версію подій другої сторони але наприклад у перших двох повідомленнях до мене незнайомої людини ви вже наїхали на мене😅
-
ну я написала тільки одне повідомлення, і вже отримала від вас наїзди 🙈 бачно теж лицем не вийшла
-
Дякую
-
чому ви захищаєте тих незнайомих людей, що в захваті від робітників Едм консульства, але на моє питання ви взагалі сказали що це наїзд. Мабуть приємно додумувати. І мабуть ввічливість може бути нормальною, чи не так? Приходиш в консульство, з пакетом підготовлених документів, вітаєшся з працівником, а у відповідь одразу наїзд і бруд. То як я могла спровокувати? не симпатичне лице? чи щось ще?)))
-
ви доволі агресивні в спілкуванні 🙈 краще припинити цей діалог бо мені не комфортно.