PR CUAET
-
ну я не знаю вас. і я не була свідком тієї ситуації. і я не можу вислухати версію подій другої сторони але наприклад у перших двох повідомленнях до мене незнайомої людини ви вже наїхали на мене😅
-
ну я написала тільки одне повідомлення, і вже отримала від вас наїзди 🙈 бачно теж лицем не вийшла
-
Дякую
-
чому ви захищаєте тих незнайомих людей, що в захваті від робітників Едм консульства, але на моє питання ви взагалі сказали що це наїзд. Мабуть приємно додумувати. І мабуть ввічливість може бути нормальною, чи не так? Приходиш в консульство, з пакетом підготовлених документів, вітаєшся з працівником, а у відповідь одразу наїзд і бруд. То як я могла спровокувати? не симпатичне лице? чи щось ще?)))
-
ви доволі агресивні в спілкуванні 🙈 краще припинити цей діалог бо мені не комфортно.
-
але ж ви мені відповіли перша, а я вас спитала, чому якщо інші вели себе не ввічливо і без відповідних документів - консул вів себе не дуже добре,тоді чому консул так вів себк зі мною, якщо я все підготувала? ви почали переводити стрілки що я на вас наїхала, ще й на не знайому людину. Перепрочитайте свої повідомлення, почніть вказувати це собі наперед, а потім вже іншим
-
Я минулого місяця подавала документи, консул був привітний (про це я тут писала), одразу запитав чи є копії документів і прийняв навіть раніше часу, тому що називав декілька прізвищ людей по запису і їх не було. Я не знаю від чого залежить його настрій, зі мною і сином навіть жартував
-
Дівчино, може, ви хочете тут хейт підняти? Ми ж не знаємо 🤣☺️ Нас напевно не одна людина запам'ятала, бо ми там два дні були, вчора з 10 до 5, одразу по прильоту, мали надію, що зможемо з дитиною раніше потрапити... І сьогодні з 1 до 5. Я мала два слоти на акаунти чоловіка, на його паспорт, і на сина. В чоловіка не прийняли документи без Q коду, вчора прийняли на його слот на мене на новий паспорт. Я запитала, чи можна подати на дитину, бо довго чекали, бо впоралися з подачею за 10 хвилин, ввічливо і без скандалів, консул відповів, що не може прийняти. Я не почала когось вмовляти і забирати час, ми прийшли сьогодні... Я дуже радію з того, що замість домівки ми мали знімати з родиною готель??? Готувати дитину в консульстві овсянкою та сухарями? І все ж я пишу так як є - ввічливі і дуже спокійні!!! Можливо тому що ми не вимагали нічого???
-
Я ж кажу , що на заборі теж написано . Люди іноді таке розповідають, що на голову не налазить
-
То одним днем не обійтися відпустки, майже на тиждень затягнулося це задоволення
-
Є місця де жив більше 6 місяців і є історія подорожей