PR CUAET
-
На тому ж де платили 180$.
-
Це посилання на консульство Торонто! Тут вказано щодо пільгових категорій. toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan Мені теж тут в чаті підказали!
-
Доброго вечора. Якщо 9 місяців працював на одного роботодавця. Зараз працюю на іншого 4-ий місяць. Подалась на ЕЕ. Питання, коли рік пропрацюю на поточного роботодавця чи дасть це мені додаткові 50 балів. Чи ні?
-
Коли я заповнювала анкету. Там писали про валідний джоб офер. Я так зрозуміла, що він валідний якщо є lmia або написано рік і більше працюєте на одного і того ж роботодавця
-
1. Повідомляти не треба. 2. Довідки про несудимість зазвичай не вимагають, якщо все ок з першими (але то як і все на розгляд офіцера що розглядатиме Вашу справу).
-
Перміти по Куает по 3 пункту підходять чи ні, хтось розбирався з такою інформацією
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/offer-employment/lmia-exempt.html
-
Написали вам
-
Доброго дня, ми допомагаємо взяти з Італії та відправляємо вам в руки
-
всім привіт) Хотіла би трошки почути відгуків про Канаду зараз знаходимось на етапі вирішення чи варто їхати, тому можливо хтось може розповісти про свій досвід плюс враховуючи, що куаєт ми отримали ще в 23 році, то ми вже ніяк не підпадаємо під цю програму, що є додатковими труднощами)не зовсім розумію що нас очікує заздалегідь дякую