PR CUAET
-
Я живу в Альберті, і глобально Канада така ж країна для життя/еміграції як і Європа. Типу все для комфортного життя тут є, люди адекватні, робота - на мінімалку з поточними цінами родині прожити важко, особливо якщо хтось не працює. Тому треба вчити мову, готуватись до переїзду, людей тут набагато менше ніж в Європі умовній, тому звідси ідуть проблеми з різноманітністю різних закладів, нормальним сервісом, розвагами. Це все компенсується дуже красивою природою, але довгою зимою. А так все залежить дуже індивідуально від ваших пріоритетів та очікувань.
-
До нас)
-
Вперше чую що необовʼязково заповнювати закордонні подорожі, це дуже важлива форма для ПР бо це частина security check і не вказати якусь країну подорожі навіть може бути розцінено як missrepresentation, що є відмовою і баном. Треба пригадувати. Ви вірно сказали, є штампи в паспорті. Є фото, є квитки на літак в імейлі. Якщо ніяк не згадаєте точні дати пишеться ЛОЕ де ви описуєте подорожі to the best of your knowledge. «Не хочу не буду» заповнювати і пригадувати і прикладати зусилля - це небезпечний підхід, який показує наскільки ми не цінуємо той шанс який нам дали. Коли люди роками вчать і тягнуть мову, бігають з документами від роботодавця, освіти, чекають виборок то шальної думки що лінь заповнити подорожі не приходить))
-
Нова Шотландія прекрасна. Тут доволі повільний темп життя, люди дуже приємні. Зараз будівельній бум, тому якщо у вас будівельні професії, то роботи багато, зарплатня хороша. Англійська потрібна, хоча б якась. А от житла мало, на нього черги, і доволі дорого. Орієнтир - 1800 за 1-бедрум, 2200 за 2-бедрум. Але я ще не зустрічала українців, які не змогли знайти житло. Ваше головне питання - чи отримаєте ви ворк перміт в аеропорту.
-
Найкращий сезон - з січня/лютого по квітень/травень. Тепло там круглий рік, але влітку/восени спека, а в листопаді/грудні мокрий сезон. Ми літали якраз в грудні, дощі були може через день, короткочасні, але неймовірно рясні зливи, пляжні парасолі одразу протікають, вітер, капає. Люди в морі ховались)) але дощі не весь день, короткочасні. По готелю - ми зупинялись на віллі, де декілька апартаментів з окремими входами/терасами. На Курасао багато саме невеликих вілл де господарі здають, в нас це була пара з Бельгії, дуже привітні. Але це треба мати машину, бо далі від аеропорту (ближче до класних пляжів). Називається Kas Amigu maps.app.goo.gl/K8UgBMhPMNp4Sete8?g_st=ic Але готелі також є, можна на booking/airbnb дивитись варіанти. Особливо якщо без машини, то краще бути в районі міста - Willemstad.
-
А в нас є десь форма ЛОЕ як її писати? Мені навіть в голову не приходило що заїхати на 3 години в сусідню країну в Євросоюзі де ти навіть кордон не перетинаєш (уявний тільки) і ніяких печаток ніде нема - це вважається подорож….🤷♀️ Якби тут дівчина не написала - я б взагалі це навіть не згадала..
-
Мені було важко подаватися самій Але я так тішусь що зробили програму таку Реально інші люди проходять шлях ще важче, а деякі взагалі не знають як отримати 😃 Але я згадувала всі подорожі , будь то день будь то тиждень😊 Хоча що мені казати, я - та, хто сина канадського не включила в заявку😂😂😂😂
-
Це не так. Ворк перміт залишається чинним протягом усього строку його дії і змінювати його у зв’язку з отриманням нового паспорту не треба.