PR CUAET
-
Напевно той самий сенс, що відбувається зараз в консульстві. Там зараз умови, хочу прийму, а хочу не прийму. Дзвонили??? Куди? В консульство? Так до них нереально додзвонитися
-
Я розумію що якісь програми, як мінімум для довготривалого тимчасово проживання таки будуть - просто банально тому що Українців не можна депортувати, значить якісь способи щоб було право проживання та роботи прийдеться придумувати. ЧИ потрібна програма щоб всім дали ПР, по мінімальних умовах? Я звичайно тільки за. АЛе питання кількості людей, і питання чи тільки для Українів? Чи також для тих студентів хто тут вже потратив по 100к+, і прожив останні 5 років, і також немають прямого шансу залишитися ...
-
For your information: Консульство в Едмонтоні на сьогоднішній день вже видає виготовлені паспорти чоловікам без будь-яких додаткових документів. Якщо паспорт вже було оформлено і він готовий, то видадуть без постанови на військовий облік (мається на увазі, якщо ви не плануєте ставати). Години видачі паспортів: понеділок, середа і п‘ятниця з 10-12, вівторок і четвер 15-17. Також консульство завтра (в суботу) з 10.00 до 13.00 приймає заявки від тих хто хоче стати на військовий облік. www.facebook.com/share/p/3oRmaHGmpncVVgXx/?mibextid=WC7FNe
-
Ніхто не забороняє висловлювати незадоволення. З чим чим, а з свободою слова в Канаді в принципі без проблем. Я просто даю додаткову точку зору, яка можливо трошки менше забарвлена Українською ситуацією.
-
Багато іміграційних спеціалістів говорять про необхідність такої програми. З недавнього що зустрічала - ефір Абрамовича, де він говорив про своє інтерв'ю.
-
Можете пояснити як кількість грошей конкретно мені допоможе отримати ПР в Канаді, дуже цікаво послухати вашу відповідь
-
Так, і для того щоб отримати цей сертифікат потрібно мати ПР це одна з головних умов Transport Canada, але також Transport Canada дав endorsement українським морякам легально працювати на цій позиції і це трошки confused
-
Окей, я зрозуміла посил - значить невпинно дякувати, мовчати і не мати виражати якесь невдоволення. Так і живемо сторіччями.
-
Ви б хотіли бути біженкою тут? Без свободи переїзду і прав?
-
Тоді питання знімається - у васє легальне право працювати в контрольованій професії, і у вас є чим це доказати. В чому тоді проблема?
-
Так выходи на митинги или только в чате не терпила?
-
Так, ці документи є
-
Якщо є дійсний паспорт + дійсна віза + дійсний перміт(рекорд) хоча б у дорослого - без проблем
-
Кто что знает за Европу , выдают паспорта мужчинам или нет
-
Там є великі голови в міністерстві, які над цим думають. Моя задача простіша, допомогти всім бажаючим отримати ПР в межах тих моливостей які зараз є. Як будуть кращі можливості - скористаємося.
-
Доброго дня! Якщо у моєї дитини закінчується паспорт у листопаді. Чи можу я з дитиною летіти в Україну в липні місяці на 2 неділі? Дякую
-
І якщо для більшої кількості, чи справиться Канадска інфранструктура з притоком 6% постійного населення? А нову іміграцію, навряд чи повністю закриють, значить приріст неодноразовий.
-
@OstapBosak а можна пояснити чому афганці вважають дискримінацією в порівнянні з українцями? Я вчилася в університеті тут на программі з афганцями. Вони дуже були здивовані що в нас нема ПР, бо їм одразу надали. Плюс дентіст хелп для них безкоштовно. Плюс житло оплачували перший рік. Я мабуть чогось не розумію мабуть. Чим ми їх так ущемляємо?
-
Ми замовили водійське посвідчення через дію, доставку кур'єром до друзів в Україні, а вони нам вже сюди відправили.
-
Пролистав прикріплені повідомлення, так і не знайшов якщо 60 років чоловіку то потрібно оновлюватись чи це вже все? 😊
12 Jan 2024, 17:45
196855/449362
7 minutes ago