PR CUAET
-
Якщо є дійсний паспорт + дійсна віза + дійсний перміт(рекорд) хоча б у дорослого - без проблем
-
Кто что знает за Европу , выдают паспорта мужчинам или нет
-
Там є великі голови в міністерстві, які над цим думають. Моя задача простіша, допомогти всім бажаючим отримати ПР в межах тих моливостей які зараз є. Як будуть кращі можливості - скористаємося.
-
Доброго дня! Якщо у моєї дитини закінчується паспорт у листопаді. Чи можу я з дитиною летіти в Україну в липні місяці на 2 неділі? Дякую
-
І якщо для більшої кількості, чи справиться Канадска інфранструктура з притоком 6% постійного населення? А нову іміграцію, навряд чи повністю закриють, значить приріст неодноразовий.
-
@OstapBosak а можна пояснити чому афганці вважають дискримінацією в порівнянні з українцями? Я вчилася в університеті тут на программі з афганцями. Вони дуже були здивовані що в нас нема ПР, бо їм одразу надали. Плюс дентіст хелп для них безкоштовно. Плюс житло оплачували перший рік. Я мабуть чогось не розумію мабуть. Чим ми їх так ущемляємо?
-
Ми замовили водійське посвідчення через дію, доставку кур'єром до друзів в Україні, а вони нам вже сюди відправили.
-
Пролистав прикріплені повідомлення, так і не знайшов якщо 60 років чоловіку то потрібно оновлюватись чи це вже все? 😊
-
Тоді немає) дуже дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/request-amend-record-landing-confirmation-permanent-residence-valid-temporary-resident-documents.html
-
Вже все)
-
Насамперед я б хотіла визначенності для українців. Бо дивиться, наприклад люди з Альберти, у них була мета, вони до неї йшли, а потім раз і все відмінили. Такі ігри не для людей які і так перебувають в стані стресу і адаптації в нової країні.
-
Кто в эдмонтоне сейчас?
-
Дякую
-
А ви продовжували номінацію? Чи у вас експрес ентрі?
-
Дякую
-
Подскажите пожалуйста, если в пейстабе у меня 2 колонки, за разные виды работ платят по разному, это может быть проблемой?
-
Але у нашому випадку «старий» паспорт діючий без штампа про продовження
-
Нам міграційний консультант сказав додавати обидва діючих паспорта
-
Привіт, сьогодні В Суботу 🤗апдейт: -подача 27.11.2023 - запрошення на біометрію и лист про те що заява на розгляді 15.06.2024 ( сьогодні) Біометрію оплати відразу. Онтаріо.
12 Jan 2024, 17:45
196867/449417
15 minutes ago