PR CUAET
-
Ні, дякую за відповідь
-
А ви його опікун? Бо депенденти це тільки діти, дружина/чоловік
-
Тільки ця програма і дозволяє наразі отримати батькам ПР через сина. Інша програма - то спонсорство батьків, але там треба мати відповідний дохід у сина.
-
А можно запитати що так кардинально змінило Вашу думку? Ще минулого тижня Ви переконували нас у неправильний інтерпретації закриття програм і вивільнення місць саме для спецпрограми для українців, а сьогодні пишете що така вірогідність дуже мала.
-
Дуже дякую вам
-
Якщо я хочу податись на продовження wp то коли я маю платити ці 250$?При заявці?
-
01/01/3000
-
Підкажіть будь ласка , що вказувати , якщо Укр паспорт немає терміну закінчення
-
Подавались с мужем на ворк пермит 19.03 с разных профилей с разницей в 10-15 минут. Мне ворк пермит подтвердили и прислали еще в начале апреля а мужу только вчера. Так что логики и хронологии рассмотрения никакой нет🤷♀️
-
До 23 квітня.
-
Дякую!
-
Так
-
Доброго дня , хтось замовляв довідку про несудимість з Чехії ? Скажіть будь ласка чи треба свідоцтво про народження перекладати на чеську ? Чи достатньо англійської
-
Я продовжувала, в мейлі з поясненням треба було
-
Згідно з об'яви - так
-
У понеділок вони теж видають паспорти чоловіком, хто робив до квітня? А то збираємось купувати квитки? Дякую
-
В тому і проблема, що навіть власник не розуміє, що це за коди свої всі документи перевірив взагалі не знайшов.
-
Підійдіть до hr, вона все має знати
-
Підскажіть, будь ласка. Якщо отримати відмову при подачі на новий ворк перміт, чи це впливає якось на подальшу імміграцію? Чи можна після відмови подаватись ще раз на ворк перміт через якийсь час?
-
Якщо знаєте, що потрібно зробити компанії щоб змінити чи добавити в свій перелік діяльності потрібний NAICS?
12 Jan 2024, 17:45
196951/428986
3 minutes ago