PR CUAET
-
Це в іншій гілці шукайте
-
Зв'язки з Канадою, волонтерство, неможливість пройти по інших програмах, вік,прочитайте більше про цю програму. Ніхто вам не скаже, чи ви маєте шанс тут. Ви можете звернутися до міграц консультанта або реально просканувати свої шанси. Чи є діти,наприклад...
-
новий сін після PR - реєструєте новий аккаунт в CRA
-
Як на рахунок всіх інших аспектів? Робота і забезпеченість в Канаді, зв'язки з Канадою і т.д?
-
t.me/prcuaet/19036
-
Вам отказали?
-
тоді дзвінок в CRA, але річний термін очікування 🙃
-
Вітаю! Відправте мені ціну послуги, будь ласка!
-
youtu.be/VqMVsZCGdPY?si=5svdeUVzga2KbKZ2
-
Якщо дохід не перевищує $30,000 CAD Добровільна реєстрація: Якщо ваш річний дохід не перевищує $30,000 CAD, ви не зобов'язані реєструватися для збору GST/HST. Однак, ви можете добровільно зареєструватися. Не збирали GST/HST: Якщо ви не зареєстровані і не збирали GST/HST в інвойсах, то вам не потрібно сплачувати його в кінці року. Збирали GST/HST: Якщо ви добровільно зареєструвалися і збирали GST/HST у ваших інвойсах, ви зобов'язані сплатити зібраний податок до податкової служби (CRA). У цьому випадку, ви також можете заявити податкові кредити на вхідний податок (ITCs) на ваші витрати. Якщо дохід перевищує $30,000 CAD Обов'язкова реєстрація: Якщо ваш дохід перевищує $30,000 CAD протягом чотирьох календарних кварталів або менше, ви повинні зареєструватися для збору GST/HST. Збирали GST/HST: Ви зобов'язані збирати GST/HST в усіх інвойсах та сплачувати його до CRA. Ви також можете заявити ITCs для зменшення суми сплати. Не збирали GST/HST: Якщо ви зобов'язані були реєструватися і збирати GST/HST, але не робили цього, ви все одно зобов'язані сплатити податок, навіть якщо він не був зазначений в інвойсах. Це може призвести до штрафів та нарахування відсотків.
-
Вітаю. Як створити інвойс із реєстраційним номером: Назва компанії або ваше ім'я: Якщо ви зареєстровані як Sole Proprietorship, вкажіть свій бізнес номер та ім'я або назву бізнесу. Реєстраційний номер: Це ваш GST/HST номер, якщо ви зареєстровані для збору GST/HST. Контактна інформація: Вкажіть адресу, номер телефону та електронну пошту. Інформація клієнта: Ім'я компанії або особи, якій надаються послуги. Опис послуг: Детально опишіть надані послуги або продані товари. Кількість та вартість: Вкажіть кількість наданих послуг або товарів та їхню вартість. Дата: Дата створення інвойсу та дата надання послуг. Сума: Загальна сума за послуги або товари. GST/HST: Якщо ви зареєстровані для збору GST/HST, вкажіть суму податку окремо.