PR CUAET
-
Як на рахунок всіх інших аспектів? Робота і забезпеченість в Канаді, зв'язки з Канадою і т.д?
-
t.me/prcuaet/19036
-
Вам отказали?
-
тоді дзвінок в CRA, але річний термін очікування 🙃
-
Вітаю! Відправте мені ціну послуги, будь ласка!
-
youtu.be/VqMVsZCGdPY?si=5svdeUVzga2KbKZ2
-
Якщо дохід не перевищує $30,000 CAD Добровільна реєстрація: Якщо ваш річний дохід не перевищує $30,000 CAD, ви не зобов'язані реєструватися для збору GST/HST. Однак, ви можете добровільно зареєструватися. Не збирали GST/HST: Якщо ви не зареєстровані і не збирали GST/HST в інвойсах, то вам не потрібно сплачувати його в кінці року. Збирали GST/HST: Якщо ви добровільно зареєструвалися і збирали GST/HST у ваших інвойсах, ви зобов'язані сплатити зібраний податок до податкової служби (CRA). У цьому випадку, ви також можете заявити податкові кредити на вхідний податок (ITCs) на ваші витрати. Якщо дохід перевищує $30,000 CAD Обов'язкова реєстрація: Якщо ваш дохід перевищує $30,000 CAD протягом чотирьох календарних кварталів або менше, ви повинні зареєструватися для збору GST/HST. Збирали GST/HST: Ви зобов'язані збирати GST/HST в усіх інвойсах та сплачувати його до CRA. Ви також можете заявити ITCs для зменшення суми сплати. Не збирали GST/HST: Якщо ви зобов'язані були реєструватися і збирати GST/HST, але не робили цього, ви все одно зобов'язані сплатити податок, навіть якщо він не був зазначений в інвойсах. Це може призвести до штрафів та нарахування відсотків.
-
Вітаю. Як створити інвойс із реєстраційним номером: Назва компанії або ваше ім'я: Якщо ви зареєстровані як Sole Proprietorship, вкажіть свій бізнес номер та ім'я або назву бізнесу. Реєстраційний номер: Це ваш GST/HST номер, якщо ви зареєстровані для збору GST/HST. Контактна інформація: Вкажіть адресу, номер телефону та електронну пошту. Інформація клієнта: Ім'я компанії або особи, якій надаються послуги. Опис послуг: Детально опишіть надані послуги або продані товари. Кількість та вартість: Вкажіть кількість наданих послуг або товарів та їхню вартість. Дата: Дата створення інвойсу та дата надання послуг. Сума: Загальна сума за послуги або товари. GST/HST: Якщо ви зареєстровані для збору GST/HST, вкажіть суму податку окремо.
-
Просто до 31 березня було безплатно а тепер платно, от і вся різниця.Я теж планую подаватись на продовження на днях…