PR CUAET
-
Я подав ще 14 квітня чекаю на відповідь але я не платив ніяких грошей просто підчепив листа що громадяни України мають право подати заяву без коштовно. Хто знаходиться по програмі CUAET
-
Разве в этой программе нужно указывать историю путешествий? Несколько консультантов отвечали что эту форму можно пропускать конкретно в этой программе.
-
Як сказам міністр іміграції в Канаді дуже багато програм іміграції тому не треба просити а подаватись на те що є. Для батьків наприклад є програма спонсорства а також супервізи
-
Там вказано що якщо потрібно буде якісь додаткові документи вони надішлють мені запит на надання цих документів
-
11 червня лист схвалення Вчора прийшов Ворк перміт на пошту
-
А якщо надішлють відмову через несплату?
-
Дякую.💐
-
На оформлення паспорта? Не треба нічого. Дитині достатньо бути з одним із батьків
-
Побачимо як буде далі.Якщо пришлють листа з вимогою надати оплату тоді заплачу
-
Потрібно заплатити 100%
-
а на самом деле приходит отказ, что не оплачено 255$, а не запрос оплатить.
-
Ні, мій еміграційний консультант сказала, це тепер велика проблема для багатьох, хто подається на ПР
-
Considering your request and the supporting documents you provided, I have considered carefully all the information and I conclude that you do not meet the requirements of the Immigration and Refugee Protection Act and its implementing regulations. Your request, as presented, was refused. [X] Applicable fees in the amount of $255.0 are required. This amount includes fees accurate for yourself
-
Я делала в Jean Coutu
-
ви в тей самий день що і я подавалися, але ви більш щасливиця аніж я, у мене все застрягло на 2 пункті :(
-
У нас на фото как раз штамп с полями для этих данных, фото делали на почте. Если у вас нет полей пишите поверх
-
Ні не потрібно,лише нотаріально завірений підпис на запиті і квитанція про сплату 13 євро. Місяць тому отримала довідку
-
Можете прислать на английском языке чтобы можно было прочитать текст?
-
Добрый день, если что-то решите, дайте знать как решили🥲
-
Спасибо, в любом случае до 31 июля есть время и если будет отказ можно будет еще раз подать заявку уже с оплатой
12 Jan 2024, 17:45
6 minutes ago