PR CUAET
-
А як з України відправити?
-
Можете порадити де завірити IMM 0191 в Торонто?
-
Так, мені теж таке казали. Але ми заповнили про всяк випадок за пару хвилин, просто по штампам.
-
Там біля кожного документу у списку є розʼяснення. Треба натиснути на знак запитання і це будуть вимоги. Звичайне фото, з телефону на світлому фоні, ну і бажано без тіней
-
Ця форма є у переліку для завантаження. Достатньо відкрити портал
-
Вітаю, чи можна вам задати пару питань з приводу податків в пп? Дякую ☺️
-
CEC stem occupations, я неправильно написала. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations/category-based-selection.html
-
Pdf файл завантажений на мак? Натискайте відкрити з допомогою і там акробат рідер
-
Марія, скажіть будь ласка, СТЕМ вибірка - це інженери ж також? Там найнижчий бал по вибірці хоч якось нижчий зараз? Бо по загальному стріму 520-530 і ніяк не йде нижче :(
-
Головний аплікант має мати ЛМІА. Порахуйте просто з CRS калькулятором кому з вас вигідніше бути головним.
-
Завжди є сенс АЛЕ Намагайтесь набрати якомога більше балів 218 це критично мало
-
Ось тут подивіться
-
t.me/prcuaet/39954/149179 t.me/prcuaet/39954/149180
-
В закріплених є ноки точні Так, там є інженери. Вій чоловік manufacturing engineer, його Нок серед стем
-
нету таких посилань, просто догадки, а с учетом отказов по H&C то и обсуждать нечего эту теорию
-
Але наразі ІРСС робить якісь зміни в системі - які не відомо - з квітня категорій ще не було :(
-
Можете дати посилання на офіційне джерело цієї інформації? Я ніде не зустрічала, що це спеціальна програма саме для українців. Буду вдячна за офіційне джерело.
-
Ось для порівняння STEM vs General
-
фото для всех апликантов если не ошибаюсь на территории Канады, и на обратной стороне должно быть написано всё что в инструкции, там вроде адрес студии, дата фото, ия ваше, дата рождения
-
Но ведь 11 числа подавались тысячи людей, они все были с документами или наоборот, решили проскочить без этих документов?
12 Jan 2024, 17:45
197073/441538
less than a minute ago