PR CUAET
-
Я не знаю, может что-то поменялось, в мое время это были подготовительные курсы для поступления в Университет. По сути, WES вам ответил, что он не может никак зачесть вам этот год Вам нужно подтверждать школьный аттестат
-
Да, нам тоже отказали. Они почему-то не оценивают 1 год
-
Як не дивно, але навіть при такій ставці рент не вигідно.
-
Звісно окремо по кожній програмі . Тільки паралельна подача суперечить гуманітарній якщо по логічних переклнаннях
-
А хто знає,якщо працюєш з дому, то можна потім при подачі декларації повернути частково гроші за інтернет. А за що ще?
-
Так
-
Ні. Різні конверти були. Тому і знаю, що це саме та довідка, що без витягу була. Я тоді маленький конверт брала. А наступного разу брала великий А4 формат
-
Ви при таких нинішніх ставках і цінах можете балакати про моргідж? 😮😮😮
-
Вам вислали в тому конверті що ви вставляли для зворотньої доставки?
-
БАНФФ
-
В солнечном Саскачеване зввтра +4. А обычно в это время года -25. Снега нет.... А в прошлом году было попояс
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, якщо подаватися паралельно, то платити державні платежі треба окремо по кожній програмі?
-
с сегодняшней Одессой? кажется мы с Украиной погодой поменялись
-
Пишите
-
По закону, кожна людина має право будь коли мати 2 паспорти.
-
Не обмежують. Я оформлював раніше другий паспорт. І консул казав що треба думати заздалегідь, оформлення зараз не швидке.
-
Можна до вас в особисті написати?
-
Нас зараз багато в чому обмежують 🤣
-
По закону громадянин України не має таких обмежень.
-
По закону раніше приймали не швидше як за 6 місяців. Це сказали нам в консульстві. Читайте уважно що я писала
12 Jan 2024, 17:45
19709/430189
3 minutes ago