PR CUAET
-
Можете розказати чим саме непідйомний? Бо я чула навпаки що в айлетс може бути такий акцент (британський\шотландський) що неможливо розібрати, а в селпіп кажуть канадський акцент легший
-
Яка ви крута 👏👏👏
-
рік тому було десь 15-20 роб днів
-
це залежить від того, чи належите ви до їх консульського округу. Маєте надіслати запит саме в свій. У нас з Едмонтоном було так само
-
Не знаю. Я була як у комотозі. Зовсім себе не памʼятаю. У мене усі завʼязані на моїй аплікації, діти, чоловік. Я могла подати на піар зразу при приїзді сюди, бо був стаж з України і у Канаді я отримала ту ж спеціальність. Роботодавець мав усі необхідні документи і допомагав мені. Але тримав мене тільки англійський. Тож така історія була. Тяжко було. Боліла голова постійно. Вуха нічого не чули від навушників. У мене піджимав час.
-
Я шукаю єміграційного адвоката чи консультанта в Єдмонтоні. Чи може хтось підказати адрес надійного фахівця?
-
нічого страшного, ми в одній забули вказати - все ок, отримали вже
-
Доброго дня. Мій університет змінив назву минулого року, в дипломі вказана стара назва. Стару назву як в дипломі мені не підтягує. Яку назву подавати при заповненні анкети у WES нову чи стару, яка зазначена в дипломі? Можливо хтось мав таку ситуацію?🙏
-
Ви шалена бджілка 😜як ви так по 4-8 годин 😳?
-
У меня такая ситуация, моя мама приехала в Канаду 1,5 года назад, у нее была супер виза, ей при въезде дали cuaet на 3 года, старый паспорт с супер визой закончился в прошлом году летом, я в октябре подалась на продление визы и заплатила за биометрию, ( до сих пор не получила письмо инструкцию). Думаю подаваться на PR для мамы. Вопрос , подаваться на PR сейчас или ждать письмо для сдачи биометрии, и нужно ли будет опять платить и сдавать биометрию? Спасибо
-
Вес це не робить.