PR CUAET
-
Доброго дня. Подався на продовження ворк перміту в березні. Сьогодні прийшов на мейл лист що статус заявки оновлено. Заходжу в особистий кабінет, а моєї заявки немає, взагалі все пусто. У когось була така проблема?
-
Спасибо)
-
Я маю на увазі, що по ЕЕ є ж наче абсолютно мінімальний бал для того, щоб бути взагалі eligible на цю програму, я десь це бачила...
-
Не будет
-
Писали несколько человек про такое выше. Это глюк системы. К сожалению, никто из них не смог доказать что была заявка, хоть и писали в поддержку. Печально
-
Facebook не є офіційним документом, другим паспортом чи ще чимось, IRCC все одно яке у Вас там ім'я
-
Заповнити на компʼютері усе Окрім рядка в пункті 4 - імя прізвище , підпис і дата І пункт 5 заповнює натаріус, від руки . Потім скануєте це все і готово Ми робили так
-
Ми ще також досі ні. Я також чула що інші національності набагато швидше отримують і номер справи і номінацію. Таке враження що наші спеціально призупинили. А час до закінчення ВП не за горами. Ось не знаємо що робити…
-
Немає такого наскільки я знаю Навіть з логіки: як при умовному мінімумі 360 люди проходять по стріму Альби де 300 треба мати на ЕЕ мінімум; чи як люди з 75+ пройшли в 2021? З цікавості @OstapBosak скажіть чи знаєте ви за такий критерій eligibility?
-
Ви молодець. Ми навпаки, як і багато хто інший, послухали місцевих експертів і не подалися (
-
А LinkedIn для ircc має інше значення? Остап наводив приклад з LinkedIn, ім'я на якому не відповідало імені у паспорті, і ircc визнало це місрепрезентацією.
-
Серьезно? Подадимся обязательно тогда. А почему 100, говорили же 255?
-
Correspondence letter сохраняется в аккаунте, а у него вообще пусто. Как вариант это может быть в выходные
-
Подайтесь сейчас, игра стоит свеч..
-
Я больше скажу, не раз видела посты в чатах, что люди подавались и после 31 марта и уже получили продление WP. И пишут, что до 31 июля это еще действует для украинцев по CUAET. Я бы попробовала на месте тех, кто не успел/не посчитал нужным податься и теперь переживает что не успеет. Все, что вы теряете, это $100 за человека и пару час времени на заполнение заявки..
-
Если статус заявки обновился значит она существует. А вам приходило correspondence letter?Это письмо о валидации биометрии. Письмо об изменении статуса приходит после него и это означает одобрение ворк пермита.
-
Ми самі подавали
-
Я читала про такую ситуацию. Но там и писем никаких об изменении статуса на приходило.
-
Разберуся, подамось теж))
-
Оно то так, но выше описывали ситуации когда вообще пропадали заявки и их не восстановили.
12 Jan 2024, 17:45
197208/429963
8 minutes ago