PR CUAET
-
а, так, звичайно. якщо хтось в кейсі напише, що в Україні його переслідують, а потім поїде то проблеми будуть точно.
-
Ну біженство і іміграція то різні речі. По гуманітарній обмежень не має, але якщо Ваш кейс побудований на тому що Вам не має куди повертатися в Україні і тд., то поїздка в Україну буде розглядатися офіцером мʼяко кажучи погано!
-
Дякую, тобто висновок: якщо епрув був до 4 лютого 24року і в Канаду прибув до 31.03.24 то продовжити OWP тільки на загальних підставах. А якщо не підпадаєш під загальні підстави - повертатись назад....чи шукати варіанти подачі на PR різними шляхами.
-
Я тільки подалась на федеральний, перміту залишилося 10 міс, чи є шанс встигнути?
-
Це можна буде зробити після отримання AOR.
-
Я не з Саскачевану, може це також фактор буде.. Я номінацію чекала 10 міс
-
Так, є шанс! У нас від сабміту справи до отримання ПР карток зайняло не повні 7 місяців.
-
Так але це було давно і для Мексики схоже була дійсна (і може навіть і зараз) наступна теза: "якщо в людини є US Visa, тоїй можна летіти усюди"))) Так і зараз Українцям в яких є US Visa, не потрібна віза до Мексики
-
У нас так же было. Видимо взяли в работу, но существенных изменений пока нет, чтобы письмо приходило. Тыцяют там что-то ;)
-
Because CPP is a "member-contributed plan" it will always be yours, regardless of where you live in the world. If you paid in at least 1 CPP contribution, you are entitled to a benefit.
-
Ну по факту допускається завірення укр нотаріусом. По укр правилам нотаріат через інтернет звʼязок недопустимий. Тому за наявності людини в Кєбєку і отриманню в цей же час послуги нотаріуса можуть бути питання. Єдиний законний спосіб отримати нотаріальну послугу укр нотаріуса знаходячись тут це консулат. Стосовно того як воно по факту - дуже багато факторів включно з людським. Тому треба практику знати.
-
І мені будь ласка)
-
Все залежить від ситуації. Моя думка, я не міграційний консультант- тим людям у яких наприклад вп був на 1.5 роки можуть дати нові вп не +3 р, а хоч ДО 3-х років, якщо податись. Бо програма Куает - це програма на 3 роки.
-
Ви можете і пробувати подавати на підставі куает. Ніхто насправді не знає чи продовжать чи ні. Деяким хто подавав в квітні на новий вп новий дали на +3 роки. Куает - це нова програма для IRCC і для українців роблять часто виключення.
-
Дуже дякую за відповідь
-
Мой отказал работодатель(
-
Вже був прецедент з соц.мережами де інформація відрізнялась від того, що зазначили у заявці і суддя виніс рішення що це місрепрезентейшн.
-
А что это означает и чем чревато?
-
Не памʼятаю точно, здається там людина вказала не ту професію і типу не билося з інформацією у заявці.
-
И мне можно пожалуйста :)
12 Jan 2024, 17:45
197304/467922
about an hour ago