PR CUAET
-
Замовити в Україні через дію, якщо там є хтось зі знайомих, хто може вам відсканувати/відправити сюди
-
Ну якщо у вас погодинна оплата, то коли ви йдете у відпустку/лікарняний, то вам не зараховують години, як наприклад у вас за тиждень показує лише 8 годин замість 30. Ні, просто працюєте на 1 тиждень більше, щоб у пейстабі було 30 годин. А той тиждень за 8 не додаєте до анкети. Бо по умовам програми, вам не треба працювати усі тижні підряд, а 12 місяців із 18.
-
Вибачте, а що означає відпустка, яка не вказується годинами (я просто у відпустці жодного разу не була, не знаю як це відбувається). І як допрацювати? Мається на увазі відпрацювати тиждень не 33 години, наприклад, а 57, наприклад?
-
А там самому вписати можна? Чи тільки обрати?
-
Хм, зазвичай у всіх програмах є deceased 😟 бо unknown буде по суті невірною інформацією, бо ви знаєте, що людина померла
-
І ще одне питання, якщо можна, за цією ж формою. Зазначено, що цю форму має заповнити кожен повнолітній. Ну наприклад мій чоловік головний аплікант, з його формою все ясно. Коли мені заповнювати форму цю, то в блоці аплікант писати себе чи його? І відповідно в блоці Spouse, хто має бути? Дуже вдячна за відповідь.
-
Там нажаль такого немає в цій формі, лише оце.
-
@OstapBosak
-
Думаю це краще запитати у консультанта
-
Нажаль тільки обрати((( Дякую, доречі, Вам за відповідь))
-
У референсі роботодавець зазначає скільки ви відпрацювали. Якщо їм треба буде, вони до запросять у вас пейстаби за всі 12 місяців.
-
А як вони по 3 місяцям пейстабів зрозуміють скільки годин ти за весь рік відпрацював?
-
Привіт. Подалися 27 лютого на федеральну. 13 червня АОР. Чекайте, з дня на день в вас (у робочі дні).
-
Спасибо
-
То есть я когда буду подкреплять пейстабы мне просто пропустить эту неделю там где 8 часов, если количество за год подходит? Я вас правильно понимаю?☺️
-
У всіх (мабуть) чоловіків, хто подавався у квітні, такий статус досі. В мого чоловіка теж
-
А якого числа ви подавались на нього? В мне вже 2 місяці статус на перевірці данних.
-
Ви ж там пропрацювали 1.5 роки. Тож якщо навіть цей тиждень не зарахується, напрацьованих годин у вас вистачить, не треба хвилюватися
-
Дякую
-
Всім привіт. Після того як відправив анкету в mpnp на провінційну номінацію у мене зараз таке написано в моєму профілі. Мені вже нічого робити не потрібно? Лише чекати ?🤔
12 Jan 2024, 17:45
197343/439179
5 minutes ago