PR CUAET
-
Доброго дня, напишіть нам, допоможемо
-
Друзі, нагадуємо передік країн, з яких ми можемо дістати для Вас довідки про несудимість: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇩🇰Данія 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇰🇿Казахстан 🇦🇿Азербайджан 🇹🇷Туреччина 🇲🇪Чорногорія 🇮🇱Ізраїль 🇧🇪Бельгія 🇨🇾Кіпр Також, ми допомагаємо з перекладом та засвідченням документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Документи на паспорт подавали у лютому.
-
Доброго дня. Може в кого була подібна ситуація. Вчівся станом на 1991 рік в Рашке Служив з 1996 по 1998 в Рашке. Є радянський військовий. Потім в Україні у 1999 дали тимчасовий війсковий квіток. З того часу на постійний не змінив. То бланків не було то назви міняли. В Україні не служив. Як пояснити чому в Україні не служив. Може якась угода була між РФ та Україною.? Дякую.
-
Так. Буває по різному… Комусь продовжили, комусь ні. Моїм близьким /сімʼя/, які вже прожили в Канаді більше як два роки, то продовжили WP на 3 роки.
-
Привіт. Получив промоушин на роботі, оновили номінацію, завантажив її через вебсайт з проханням оновити її в їхній системі, проте мені повернули заявку через відсутність application number, проте як в мене може бути aplication number якщо в мене ще немає aor?
-
Дякую! А поділіться, будь-ласка, як там з роботою. Надіюсь, модератори не сприймуть це як офтоп, бо робота в регіоні, та ще з валідованим офером від роботодавця - пряма дорога до перемоги у відборі по бальній програмі) Чому питаю. Бо минулого місяця трапилося мені 2 сім’ї українців, які після 2 років в регіоні (не вашому, але також мало популярному серед наших) вирішили переїжджати (в Європу та в Альберту). Роботи, кажуть, нема, міста маленькі. А приїхали в свій час туди під хостів
-
я вдячний "місцевим експертам" які сказали продовжувати work permit. ми продовжили на +3 роки
-
не знаю де ви начиталися як ви кажете "місцевих експертів", але кожна людина яка має власний розум приймає важливі рішення сама. цей телеграм канал створений для пошуку деякої інформації по різних імміграційних питаннях. і в правилах каналу чітко прописано, що це відкритий чат і ніхто не несе відповідальності за будь-які поради чи консультації. ви повинні слухати, питати але довіряти тільки офіційним джерелам інформації. якщо ще дотепер хтось чогось не зрозумів - то це тільки виключного ваші проблеми.
-
Подивіться вище, там людина писала, що з нотаріусом відправив і вже зняли оплату, а то знак, що пустили в роботу. На ділі, якщо ви тут, то як писав Михайло, може бути трохи не зрозумілим для міфі, чого ви тут не зробили. Були випадки що нотаріально завірені копії вертали…( Напишіть або подзвоніть в консульство, був там пару тижнів назад (паспорти забирав), то кажуть що послуги чоловікам надають якщо є приписне чи квиток, типу якийсь військовий документ Консул там дуже адекватна
-
Вот что нашла..
-
В общем это писал один из наших официальных центров помощи иммигрантам, который спонсируется правительством. Но на сайте вижу только что до 31 марта 2025 доступна помощь с работой, языком и прочим…
-
Ну, визитор рекорд для сына мне тоже обошелся 100. Но про WP не знаю, ничего утверждать не могу
-
Хм, не слышала, видела только для Израильтян продлили до какого-то месяца в 2025..
-
Продлили же вроде до 31 марта 2025 года подачу…