PR CUAET
-
Як варіант через Gpay Монобанка.
-
Я обожнюю Монреаль, такий, який є, і свій район з красивенними газонами і двухсотрічними деревами, і гуляти по нетуристичним вуличкам центру, з красивими будиночками. Кожного разу, як іду по вулиці, я щаслива, що можу жити в такому місті. І всім бажаю знайти таке 'своє' місце. Але ж кожному своє, і казати, що тобі щось не подобається, не значить чморити))
-
Программа CUAET была создана для предоставления временного права на проживание пострадавших от войны, но воспользовались ей многие кто жили в Европе долгие годы и кто не имел проблем от войны. У каждого государства есть свои планы по наполнению рабочих мест квалифицированными специалистами. А по поводу мнений, каждый имеет право иметь свое и в этом ценность демократии
-
Доброго ранку! Коли ми підгружаємо українські паспорти, вони теж мають бути перекладені? І які сторінки потрібні? Щось я не знайшла цю інформацію на application guide
-
В якому районі живете?
-
Згідна, є багато класних місць в Монреалі. Проте з точки зору довготермінових перспектив (отримання піару, купівля житла) регіони виграють
-
Всі тільки і кричать про українців, прилетівших з Європи, а я запитаю - я чи мій син забрали вашу візу? Чи був ліміт по візах? А зараз ті, хто відкривав візу про всяк випадок питають по групах як її анулювати, бо їм захист не дають країни Європи. То про таких мовчать 🤷