PR CUAET
-
Спасибо большое
-
Спасибо большое
-
Ви також не розумієте, чому була відкрита програма КУАЕТ? Але, тим не менше, нею скористалися. А тепер - рускій мір - ета харашо, плахіє толька палітікі?
-
Программа CUAET была создана для предоставления временного права на проживание пострадавших от войны, но воспользовались ей многие кто жили в Европе долгие годы и кто не имел проблем от войны. У каждого государства есть свои планы по наполнению рабочих мест квалифицированными специалистами. А по поводу мнений, каждый имеет право иметь свое и в этом ценность демократии
-
Доброго ранку! Коли ми підгружаємо українські паспорти, вони теж мають бути перекладені? І які сторінки потрібні? Щось я не знайшла цю інформацію на application guide
-
Ну так і ввели ці закони після вторгнення раші, чи цей факт Ви трохи призабули?
-
Ну, чморити, то не зовсім те що мав на увазі) Але мати вибір і щоб той вибір теж тебе прийняв і цінами і якістю, то хороша тема)
-
В якому районі живете?
-
accounting technician
-
И что от этого легче? Людей мужского пола лишили всех их прав, и вы теперь защищаете эти законы? По сути людей заставляют вернуться где они будут мобилизованы и права на жизнь уже не будет
-
Чи можете спитати підстави відмови, в декількох словах на чому кейс побудований? Через який час від подачі відмова прийшла?
-
Ну..... програма була створена для всіх хто має український паспорт. Більше того, можна було отримати візу дружині/чоловіку з іноземним громадянством. Люди летіли як з Європи, так і з раші, так і з Криму.
-
Тобто, ми маємо поважати думку тих українців, хто не звинувачує саме росію у війні? Що все це трапилося саме через росію? Тобто, це, по-вашому, демократія? От ви зараз серйозно?
-
Згідна, є багато класних місць в Монреалі. Проте з точки зору довготермінових перспектив (отримання піару, купівля житла) регіони виграють
-
Отправила документы 21 мая, деньги сняли 11 июня. Жду прихода)
-
Я не захищаю, у мене чоловік в такому ж становищі як і тисячі інших чоловіків. Я кажу є причина цього закону і вона проста - вторгнення раші. Крапка
-
Всі тільки і кричать про українців, прилетівших з Європи, а я запитаю - я чи мій син забрали вашу візу? Чи був ліміт по візах? А зараз ті, хто відкривав візу про всяк випадок питають по групах як її анулювати, бо їм захист не дають країни Європи. То про таких мовчать 🤷
-
В чому загострення ситуації? Хіба можуть бути якісь розбіжності у думках українців щодо того, хто є агресором і державою-терористом?
-
Якщо є робота або можливість працювати віддалено…
-
На жаль, любителів рускава міра у групі чимало. Мене трохи обурює, що вони сидять у цьому чаті.
12 Jan 2024, 17:45
197509/463470
less than a minute ago