Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    И что от этого легче? Людей мужского пола лишили всех их прав, и вы теперь защищаете эти законы? По сути людей заставляют вернуться где они будут мобилизованы и права на жизнь уже не будет
    1 Reply Last reply
    0
  • t907983961T Offline
    t907983961T Offline
    Юлия Юлия
    wrote on last edited by
    Чи можете спитати підстави відмови, в декількох словах на чому кейс побудований? Через який час від подачі відмова прийшла?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ну..... програма була створена для всіх хто має український паспорт. Більше того, можна було отримати візу дружині/чоловіку з іноземним громадянством. Люди летіли як з Європи, так і з раші, так і з Криму.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Тобто, ми маємо поважати думку тих українців, хто не звинувачує саме росію у війні? Що все це трапилося саме через росію? Тобто, це, по-вашому, демократія? От ви зараз серйозно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t287102063T Offline
    t287102063T Offline
    Nataliia Vusyk
    wrote on last edited by
    Згідна, є багато класних місць в Монреалі. Проте з точки зору довготермінових перспектив (отримання піару, купівля житла) регіони виграють
    1 Reply Last reply
    0
  • t1247781319T Offline
    t1247781319T Offline
    Kristina
    wrote on last edited by
    Отправила документы 21 мая, деньги сняли 11 июня. Жду прихода)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я не захищаю, у мене чоловік в такому ж становищі як і тисячі інших чоловіків. Я кажу є причина цього закону і вона проста - вторгнення раші. Крапка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Всі тільки і кричать про українців, прилетівших з Європи, а я запитаю - я чи мій син забрали вашу візу? Чи був ліміт по візах? А зараз ті, хто відкривав візу про всяк випадок питають по групах як її анулювати, бо їм захист не дають країни Європи. То про таких мовчать 🤷
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    В чому загострення ситуації? Хіба можуть бути якісь розбіжності у думках українців щодо того, хто є агресором і державою-терористом?
    1 Reply Last reply
    0
  • t288166063T Offline
    t288166063T Offline
    Mykola
    wrote on last edited by
    Якщо є робота або можливість працювати віддалено…
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    На жаль, любителів рускава міра у групі чимало. Мене трохи обурює, що вони сидять у цьому чаті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Мы уже когда-то давно обговаривали эту тему. Я не буду снова возвращаться. Вы перешли от темы путешествия на Кубу к совершенно другой, намеренно обостряя ситуацию.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ага, а ще медалі давати тим, хто здає координати наших бійців, наводить ракети на інфраструктуру міст
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S
    wrote on last edited by
    😂 Нічого собі, ви так реагуєте, наче це щось особисте) Спокійно, модератори даної групи - теж люди. В тому, що вони нерідко помиляються і розповсюджують невірну інформацію - немає нічого такого. Просто в даному випадку до них прислухалося дуже багато людей з каналу, бо вони так доводили неможливість продовження перміту, що гріх було не повірити 😂. Але знову ж таки, і прислуховуватися, і не прислуховуватися до когось - це нормально, адже все залежить від сукупності великої кількості факторів в кожному конкретному випадку. Тому ваші спроби образити всіх учасників, які вирішили таки прислухатися до модераторів даної групи (звісно не сліпо довірившись, а й врахувавши свої власні обставини), виглядають, як мінімум, смішно😆. ПС: На рахунок подяк - то я завжди дякую людям, які тут допомагають, якщо порада дієва, і сама завжди прагну допомогти іншим. Але, погодьтеся, дякувати у випадку не дуже вдалого досвіду - не зовсім адекватно)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    @prcuaetua , а можна не дозволяти явним прихильникам рускава міра бути в цьому чаті?
    1 Reply Last reply
    0
  • t416689116T Offline
    t416689116T Offline
    Maria Zaleska
    wrote on last edited by
    NDG, а гуляти в Hampstead люблю) ну і нас тут теж є гарні вулички
    1 Reply Last reply
    0
  • t5409428674T Offline
    t5409428674T Offline
    Petro Svidrak
    wrote on last edited by
    покажіть мені хто доводив вам особисто що неможливо продовжити work permit. було тисячі повідомлень однакового змісту - одним продовжують іншим залишають без змін. а якщо ви нічого не зробили тому що вирішили що вам не продовжать - це ваше особисте рішення. цей меседж я намагався вам донести
    1 Reply Last reply
    0
  • t530867841T Offline
    t530867841T Offline
    Анничка
    wrote on last edited by
    Вони ще можуть подати апеляцію, але прийдеться звертатися до міграційного адвоката
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Вы снова обостряете, пытаетесь вытащить других и не только меня, на острые темы. Комментарий был по поводу путешествия на Кубу А по поводу политики на этом канале общаться запрещено. Причем как "за" так и "против" Хоть правило 8 и разрешает писать про политику в этой ветке, но правило 12 говорит о сохранении позитива в чате. Из-за этого я прекращаю отвечать на Ваши вопросы сейчас и в дальнейшем, касаемые политики. Лично вы знаете мое мнение и я ваше. И убедить в этом это бесполезно. По остальным позициям я с уважением отношусь к Вам.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria
    wrote on last edited by
    Доброго дня, в мене питання. Чи хтось брав консульські послуги у Максима Гонякина?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags