PR CUAET
-
Згідна, є багато класних місць в Монреалі. Проте з точки зору довготермінових перспектив (отримання піару, купівля житла) регіони виграють
-
Всі тільки і кричать про українців, прилетівших з Європи, а я запитаю - я чи мій син забрали вашу візу? Чи був ліміт по візах? А зараз ті, хто відкривав візу про всяк випадок питають по групах як її анулювати, бо їм захист не дають країни Європи. То про таких мовчать 🤷
-
😂 Нічого собі, ви так реагуєте, наче це щось особисте) Спокійно, модератори даної групи - теж люди. В тому, що вони нерідко помиляються і розповсюджують невірну інформацію - немає нічого такого. Просто в даному випадку до них прислухалося дуже багато людей з каналу, бо вони так доводили неможливість продовження перміту, що гріх було не повірити 😂. Але знову ж таки, і прислуховуватися, і не прислуховуватися до когось - це нормально, адже все залежить від сукупності великої кількості факторів в кожному конкретному випадку. Тому ваші спроби образити всіх учасників, які вирішили таки прислухатися до модераторів даної групи (звісно не сліпо довірившись, а й врахувавши свої власні обставини), виглядають, як мінімум, смішно😆. ПС: На рахунок подяк - то я завжди дякую людям, які тут допомагають, якщо порада дієва, і сама завжди прагну допомогти іншим. Але, погодьтеся, дякувати у випадку не дуже вдалого досвіду - не зовсім адекватно)
-
NDG, а гуляти в Hampstead люблю) ну і нас тут теж є гарні вулички
-
покажіть мені хто доводив вам особисто що неможливо продовжити work permit. було тисячі повідомлень однакового змісту - одним продовжують іншим залишають без змін. а якщо ви нічого не зробили тому що вирішили що вам не продовжать - це ваше особисте рішення. цей меседж я намагався вам донести
-
Вы снова обостряете, пытаетесь вытащить других и не только меня, на острые темы. Комментарий был по поводу путешествия на Кубу А по поводу политики на этом канале общаться запрещено. Причем как "за" так и "против" Хоть правило 8 и разрешает писать про политику в этой ветке, но правило 12 говорит о сохранении позитива в чате. Из-за этого я прекращаю отвечать на Ваши вопросы сейчас и в дальнейшем, касаемые политики. Лично вы знаете мое мнение и я ваше. И убедить в этом это бесполезно. По остальным позициям я с уважением отношусь к Вам.
-
на рахунок помилок модераторів - не буду розписуватися за кожного, зокрема скажу за себе - все що раджу чи підказую - це все з власного досвіду який отримав ще до участі в цьому каналі. те чого не знаю - ніколи не рекомендую