PR CUAET
-
Добрый день, пришел второй дозапрос на документы 1 Kit, Application forms: CV/ Grad Kit 2 Schedule A: A separate and newly completed Schedule A Background 3 Travel History Info Form: Information on your previous travel history (trip duration and purpose) including citizenship and resident document information. Интересует первый и третий пункт, не могу найти в формах готовые анкеты под эти запросы. Запрос выглядит так как буд-то эти формы существуют в природе. Подскажите может кто знает номера анкет.
-
Добрый день, пришел второй дозапрос на документы 1 Kit, Application forms: CV/ Grad Kit 2 Schedule A: A separate and newly completed Schedule A Background 3 Travel History Info Form: Information on your previous travel history (trip duration and purpose) including citizenship and resident document information. Интересует первый и третий пункт, не могу найти в формах готовые анкеты под эти запросы. Запрос выглядит так как буд-то эти формы существуют в природе. Подскажите может кто знает номера анкет. ➢
-
Доброго времени суток Выдают ещё ворк пермит по приезду по программе ( CUET) виза есть До какого числа нужно заехать что бы дали?
-
Пішов третій місяць без номеру справи…. Питання, що робити?
-
Почитайте уважно. Я не стверджую що вона для всіх однакова. Проте вона як мінімум не придумана для Українців, вона існує десятиліттями. І гуманітарне клопотання досі подають всі хто має на це причини, і не тільки Українці. Скільки % кейсів по вашому зараз подано саме від Українців?
-
Щоб зайти в ЕЕ, треба відповідати умовам FSW or CEC or FST (цей по факту не вибирають вже 5 років). По СЕС треба мати рік проф роботи в Канаді і англійську на 5ки (якщо ТІР 2-3), або 7ки, якщо ТІР вищий. По FSW, треба набрати від 67ми балів по внутрішній 100 бальній шкалі FSW
-
Оскільки провінція не дає ЖОДНИХ гарантій що ми отримаємо номінацію в очікуванні ми втрачаємо час. WP закінчується за рік. З номінацією можна подавати на продовження WP.
-
По ідею номер справи значить що вашу заявку отримано та буде розглянуто.