PR CUAET
-
Зрозуміло, надіюсь нас спіткає удача і видадуть
-
В лютому
-
Але візьміть із собою отой лист А4 з трекінговим номером. Його треба пред'явити було. Едмонтон
-
Це яке консульство?
-
Ні, ми були на початку тижня (не пам'ятаю вже, в понеділок чи вівторок)
-
Звучить надихаюче
-
Моя опікун на курсах з франсе разом із чоловіком ризикнули і дали нещодавно апрув. Тому не все так погано
-
Так, тут вже багато людей писали, що подалися. Очікують на рішення
-
Ви теж в пʼятницю йшли? Просто ось не знаю чи ситуація буде така сама як в пт чи ні, але мушу йти на ризик
-
Та там загалом не вимагають ніяких документів. Вам же сканують відбитки пальців перед тим, як віддати вам виготовлений паспорт Принаймні, в нас так було.
-
Теж правда, але цікаво знати чи є вже хто ризикнув)
-
Поки розбираюся з усім та не дуже розумію. Я працюю більше року на full time position. LMIA не маю, але маю job offer. Чи є якась опція та смисл питати роботодавця про надання LMIA ?
-
Не ризикнете, не будете знати
-
Спробую
-
От цього не знаю. Може, й так можна
-
А показати їм лист не вийде?
-
В провінції вам можуть дати тільки номінацію. А номер справи - АOR, то вже федерали. А там 3-4 місяці його чекати. Сам ПР від 6 до 18 місяців
-
Ось його роздрукуйте і візьміть із собою
-
Ваш поточний джоб офер не дає права отримати 50 балів. Для того, щоб отримати LMIA вам треба поговорити про це з роботодавцем, це він повинен займатись цим процесом. Маючи LMIA ви можете отримати 50 балів, на даний час термін дії LMIA 6 міс. Тому напевно краще перестрахуватись і податись на закритий ворк перміт (він буде діяти паралельно з відкритим,але може у вашому випадку трошки навіть довше і це додасть вам часу поки очікуєте на апрув по ЕЕ).
-
Мені не видали такий, бо був збій в системі, сказали надішлють Але кинули на мейл
12 Jan 2024, 17:45
197677/433135
less than a minute ago