PR CUAET
-
В провінції вам можуть дати тільки номінацію. А номер справи - АOR, то вже федерали. А там 3-4 місяці його чекати. Сам ПР від 6 до 18 місяців
-
Ваш поточний джоб офер не дає права отримати 50 балів. Для того, щоб отримати LMIA вам треба поговорити про це з роботодавцем, це він повинен займатись цим процесом. Маючи LMIA ви можете отримати 50 балів, на даний час термін дії LMIA 6 міс. Тому напевно краще перестрахуватись і податись на закритий ворк перміт (він буде діяти паралельно з відкритим,але може у вашому випадку трошки навіть довше і це додасть вам часу поки очікуєте на апрув по ЕЕ).
-
Підкажіть, будь ласка, якщо хтось стикався з таким. Програма OINP Job offer In demand. Я на work share зараз, було 40 годин на тиждень робочих, зараз 32, а буде взагалі 16-24 на наступний місяць. Працюю вже рік і три місяці з необхідних 9 місяців. Якщо через пару тижнів пришлють запрошення, а в мене в останньому пейстабі буде меньше 60 годин за два тижні, мені відмовлять?
-
А вони не дадуть цю заяву ?
-
Усі приклади є в чаті, шукайте за тезами і читайте. Чи як ви уявляєте щоб хтось для вас шукав? Тут приблизно порівну тих хто сам і хто з консультантом