PR CUAET
-
Не ризикнете, не будете знати
-
Спробую
-
От цього не знаю. Може, й так можна
-
А показати їм лист не вийде?
-
В провінції вам можуть дати тільки номінацію. А номер справи - АOR, то вже федерали. А там 3-4 місяці його чекати. Сам ПР від 6 до 18 місяців
-
Ось його роздрукуйте і візьміть із собою
-
Ваш поточний джоб офер не дає права отримати 50 балів. Для того, щоб отримати LMIA вам треба поговорити про це з роботодавцем, це він повинен займатись цим процесом. Маючи LMIA ви можете отримати 50 балів, на даний час термін дії LMIA 6 міс. Тому напевно краще перестрахуватись і податись на закритий ворк перміт (він буде діяти паралельно з відкритим,але може у вашому випадку трошки навіть довше і це додасть вам часу поки очікуєте на апрув по ЕЕ).
-
Мені не видали такий, бо був збій в системі, сказали надішлють Але кинули на мейл
-
Да, с 18 марта
-
Панове, якщо в мене в ролі 'канадця-родича' зміняться дані, чи потрібно буде інформувати IRCC? Маю на увазі народження дитини чи одруження. Дані людини, що подається по програмі - незмінні.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо хтось стикався з таким. Програма OINP Job offer In demand. Я на work share зараз, було 40 годин на тиждень робочих, зараз 32, а буде взагалі 16-24 на наступний місяць. Працюю вже рік і три місяці з необхідних 9 місяців. Якщо через пару тижнів пришлють запрошення, а в мене в останньому пейстабі буде меньше 60 годин за два тижні, мені відмовлять?
-
Якщо показує годинами у пейстабах, то все ок
-
Законна оплачувана відпустка теж не зараховується до стажу роботи 12 місяців? У мене 2 відпустки - перша неділя оплачувана, друга неділя - за мій рахунок. Дякую 🙏
-
@OstapBosak Добрый день! Подскажите, пожалуйста. Муж основной аппликант - у жены произошла смены работы. Есть уже AOR номер и приглашение на биометрию. Как правильно через web-form сообщить о смены работы?
-
‼️‼️‼️ Будь-ласка, якщо ви проголосували, бо вам просто було цікаво подивитися результати інших😄, то також нажміть у випадаючому меню кнопку RETRACT VOTE/СКАСУВАТИ ГОЛОС/ОТМЕНИТЬ ГОЛОС
-
А вони не дадуть цю заяву ?
-
Бувають закріплені повідомлення по темам , тому я і запитала , може це десь вже відмічено. Дякую, пошукаю
-
Усі приклади є в чаті, шукайте за тезами і читайте. Чи як ви уявляєте щоб хтось для вас шукав? Тут приблизно порівну тих хто сам і хто з консультантом
-
Добрий день. Підкажіть будь ласочка, чи в когось є зразок заяви? (щоб залишити 1 паспорт)
-
Маєте право мати 2 папорти
12 Jan 2024, 17:45
197689/440420
24 minutes ago