PR CUAET
-
Кажется это первый случай. Пока никто не отписывался из тех кто подал после 31 марта. У них не было никаких оснований для продления?
-
Так
-
Они подали заявки после 31 марта? И им продлили ворк пермиты?
-
Я не знаю чи являється чи ні, але замінити їх немає ким) в майбутній перспективі так точно
-
Ну тогда то что они работают преподавателями не считается основанием для продления открытого ворк пермита.
-
Отже декларація від роботодавця йде разом з джоб офером? Маю на увазі в пдф якщо вже додавати документи
-
Не знаємо . З цього чату ніхто так і не дійшов до завантаження доків
-
В апликації нема жодної форми, де б були питання щодо канадського родича. Тільки форма 0191, ну і документи що підтверджують зв'язок як то свідоцтво про народження та т.ін.
-
Краще зробити два варіанти, бо поки ми не знаємо який варіант має бути
-
Чи Ви маєте на увазі що Ваша дитина буде додатковим родичем для апліканта (sibling for example)?
-
І сюди відносяться всі соцмережі без винятку? Instagram, Twitter, арт-блоги накшталт ficbook, devianart, archive of our own, diary і т.д.?
-
Так
-
Доброго дня , в когось є контакти імміграційного адвоката який може підсказати що робити якщо чоловік служив і хоче приїхати по тур візі в Канаду до своєї родини .
-
А не підкажете після того як форма відправлена що буде робитися далі?) вони після того як отримають данні то внесуть це в систему і нарахують кліматичні?
-
Чи в когось були такі ситуації ? Що чоловік військовий приїздив по тур візі ?
-
Ні ніяк не допоможе, перед нами 5 людям з ПР відмовили
-
Пiдкажiть будь ласка, а можливо вигрузити якось всю аплiкацiю перед тим, як вiдправляти в ircc? Я так робила с CUAET- всi форми в одному файлi.
-
Ні, просто моя інформація зміниться. А я повинна про себе мабуть щось надати, окрім підтвердження, що маю ПР🤔
-
Підкажіть будь ласка. Якщо є запит на підгрузку документу, але я ще хочу додати LOE, а слот на загрузку тільки один.. тоді я обєдную ці два PDF в один файл і відправляю один? Тобто той файл що запросили і внизу за ним LOE одним pdf-файлом? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, а по цій програмі потрібна десь довідка про несудимість ?
12 Jan 2024, 17:45
197741/435411
less than a minute ago