PR CUAET
-
Доброго дня , в когось є контакти імміграційного адвоката який може підсказати що робити якщо чоловік служив і хоче приїхати по тур візі в Канаду до своєї родини .
-
А не підкажете після того як форма відправлена що буде робитися далі?) вони після того як отримають данні то внесуть це в систему і нарахують кліматичні?
-
Чи в когось були такі ситуації ? Що чоловік військовий приїздив по тур візі ?
-
Ні ніяк не допоможе, перед нами 5 людям з ПР відмовили
-
Пiдкажiть будь ласка, а можливо вигрузити якось всю аплiкацiю перед тим, як вiдправляти в ircc? Я так робила с CUAET- всi форми в одному файлi.
-
Ні, просто моя інформація зміниться. А я повинна про себе мабуть щось надати, окрім підтвердження, що маю ПР🤔
-
Підкажіть будь ласка. Якщо є запит на підгрузку документу, але я ще хочу додати LOE, а слот на загрузку тільки один.. тоді я обєдную ці два PDF в один файл і відправляю один? Тобто той файл що запросили і внизу за ним LOE одним pdf-файлом? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, а по цій програмі потрібна десь довідка про несудимість ?
-
потрібна www.canada.ca/content/dam/ircc/documents/pdf/english/kits/forms/imm0190e.pdf
-
Тобто після того листа що я відправив не треба створювати щось в CRA для того щоб нарахували кліматичні?
-
И явно все дружно встречаемся завтра с утра 🤞🏻🙏😁
-
обов'язково
-
Я думаю що ні. Ваш статус ПР/громадянина і сімейний зв’язок з аплікантом незмінні, а дані про свій сімейний стан в дітей ви і так не мали подавати, тож оновлювати нічого. Моя думка
-
Це пункт 18, так?
-
Дякую!
-
Доброго вечора!Розкажіть будь ласка хто знає, які зараз терміни на розгляд документів щоб отримати номінацію?
-
Візьміть консультацію з консультантом, щоб оцінив саме по гуманітарній ваш кейс, я подала сама, і ще знаю людей хто подався сам, це не дуже складно бо є багато інфо, але то щайме час все вивчити....зібрати листи підтримки, але то всьо можливо....тиждень тому хлопеци писав що отримав апрув подавався сам, але доьре підготувався....навіть складав свої бали і прикладав тест на англійску як доказ....
-
В чек листе это 17 пункт, выше подробно.
-
Ні, 17
-
Сразу там опция по другому не отправить аппликацию на ворк Перми. Мы сегодня сделали на 3 человека. Ждем дай бог дадут
12 Jan 2024, 17:45
197753/453239
less than a minute ago