PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка. Якщо є запит на підгрузку документу, але я ще хочу додати LOE, а слот на загрузку тільки один.. тоді я обєдную ці два PDF в один файл і відправляю один? Тобто той файл що запросили і внизу за ним LOE одним pdf-файлом? Дякую
-
И явно все дружно встречаемся завтра с утра 🤞🏻🙏😁
-
обов'язково
-
Доброго вечора!Розкажіть будь ласка хто знає, які зараз терміни на розгляд документів щоб отримати номінацію?
-
Візьміть консультацію з консультантом, щоб оцінив саме по гуманітарній ваш кейс, я подала сама, і ще знаю людей хто подався сам, це не дуже складно бо є багато інфо, але то щайме час все вивчити....зібрати листи підтримки, але то всьо можливо....тиждень тому хлопеци писав що отримав апрув подавався сам, але доьре підготувався....навіть складав свої бали і прикладав тест на англійску як доказ....
-
Сразу там опция по другому не отправить аппликацию на ворк Перми. Мы сегодня сделали на 3 человека. Ждем дай бог дадут
-
Написал в личку
-
Я також прикладала бали свої і чоловіка та тест, брала консультації 2 , але до заключення договору тобі не говорять навідь список документів, тільки загальну інфу , і що рішення за офіцером,
-
Також ще брала 2 інші консультації по ее та провінційній