PR CUAET
-
Так,тому і відповіла,тому що ця програмам неоднозначна і критеріїв на неї толком немає. Знайома приклала десь 20+ листів і ще без результата. Англійстку не прикладала так як її не здавала навіть,і на той момент вона була «хреновастенькая» Відповідаю одразу, подались через 2 тижні запит на біометрію,через 2 тижні десь сдали її,це було 24.11.2023,а 28.11.2023 вже був апрувед 1 стейджу👍🏻.Потім 3 запити були майже кожного місяця 1 запит,а потім файнел апрувед,комфірмейшн інформації,портал,eCoPR і зараз чекаємо картки. З моменту подачі до моменту статусу ПР 7місяців і 2 дні. Це я вам одразу відповім стосовно строків🌸
-
Друзі в постійному статусі ?
-
В залежності від кого вони) Чи є у вас родичі тут?
-
Доброго вечора ! Цікавить питання чи потрібно оплачувати одразу за подачу документів? ( бачила , що не всі одразу платять, хоча в чек-листі є пункт про оплату) І друге питання - чи давали ви при подачі довідку proof of funds чи paystubs, вони ж не обовʼязкові?!
-
3 тиждні., eCoPR закачала і більше не дивилась, вибачте не підкажу
-
Дивно тоді,чого вона вам не рлзьяснить скільки треьа саме листів і від кого. Ви не повинні за це переживати.
-
А за основу вона шо саме бере? Яка ваша сильна сторона в цьому кейсі? Ви афідавіт вже написали?
-
Ну тоді так можна їх додавати. А ви самі подаєтесь чи з кимось?
-
А що саме дивного? Трохи не зрозуміла вашого коментаря
-
Я сама написала на 12 листів,потім доповнили трохи і вийшло,якщо не помиляюсь вже на 14,а потім адвокат додала свої поправки і вийшло десь 25-27 листів. Ви афідавіт самі пишете,чи просто заповнили анкету яку вас надав консультант?
-
Так звісно. І все у вас буде добре,головне афідавіт повинен бути змістовний і без води з додаванням юридичної бази.
-
В мене також за основу дуло це. І тому 4 листа було достатньо. Там було в нас більше підтверджень шо дитині тут краще і дитина зайнята, тобто ходить на гуртки,і багато куди.