PR CUAET
-
Чи хтось здав TeF спікінг clb 9 або вище? Як ви готувались?
-
Цікаво, якого саме підпису не вистачало? Бо збираю зараз теж документи, теж стрьомно пропустити
-
Питання до тих хто отримав AOR що недавно, коли ви submitted application?
-
Спасибо большое ☺️
-
Там есть страница, где заполняются данные по доверенному лицу. Сын решил, что если он не заполняет эту страницу, то и подписывать не нужно. Вроде так, если я правильно запомнила. Дело то было ещё в прошлом году.
-
28 февраля, аор 10 июня
-
Мені здається це термін дії ліцензії того хто виставляв довідку.. але хороше питання, чи потрібно замовляти нову після вересня
-
Я до того, що це дуже навряд помилка, може не афішовані зміни, але не помилка)
-
4 месяца номинацию ждали, что тут еще подождать.
-
Ясно
-
Куает це програма яка дає вп на 3 роки. Ця інформація є на офіційному сайті. І спочатку давали +3 роки тільки тим хто знімав обмеження і у кого був вп на менше ніж 3 роки. А вже тим хто подавав під кінець програми лютий/березень - дають всім +3р і тим у кого вп був на 3 роки і менше ніж 3 роки. І при знятті обмежень і просто по Ukraine 2022…
-
У всех по разному, как повезёт))
-
А от АОР до последнего этапа сейчас сколько?
-
Вообще норм...бывало и хуже))
-
Спасибо, не быстро
-
А ви читали чат в січні/лютому коли люди отримували рішення? 1,2,3,4 людини вдень писали що їм не продовжили, дали на ті самі дати вп. Декому давали на менший період ніж був до того.
-
Чого рандом? Із того, що я чув і із тих кого знаю - всім дали нові 3 роки. Десь в чатах чув історії, що не дали, але я таких людей не знаю.
-
Рандом
-
Да тут , если и ПР есть, то тоже нет смысла что то думать об этом.
-
Читав, не цей. Але навіть тоді, ці кейси були в меншості. Але, хто зна, це чисто мої спостереження)
12 Jan 2024, 17:45
197897/430045
about a minute ago