PR CUAET
-
Доброї ночі! Підскажіть будь-ласка, бо не знайшла відповіді на своє питання. Хочемо подати мамі на ПР, питання по документам, чи потрібно додавати український паспорт та його переклад, чи тільки закордонний?
-
Да никак, наверное, не повлиять. Мне мой первый не подписал даже референс. Пришлось просить супервайзера. Сегодняшний готов сделать LMIA, подписал employer declaration, ещё спросил, может ли что-то сделать, чтобы мне в EE score повысить. Всё, видать, от человека зависит. 🤷♂
-
Я сподіваюся,ви вже самостійно подалися на ПР по гумпрограмі? Чи ваша балаканина пуста? Вам хтось заважає подаватися? Хто вважає,що має шанс бере і подає і їм все рівно хто і що пише.
-
Ніяк. Йти, боятися і здавати . Все одно здасте приблизно на свій рівень. Мене трухає перед іспитами жахливо і тут трухало
-
Як можно зловити слот? Може э якiсь лайфхакi? Подiлиться будь ласочка)!!
-
Доброго вечора. Хотіла Вас запитати. Я подавалася 16 жовтня AOS на федеральний етап, у лютому прислали AOR і оплату на біометрію. Все оплатила і з лютого жодних змін. Підкажіть будь ласка чи є у когось такі довгі терміни очікування...не знаю що робити...вже 8 місяців пройшло. Дякую