PR CUAET
-
До федералів також обовʼязково
-
багато хто з тих, хто отримав відмову раніше, потім ще раз подавалися і їм підтвердили.
-
По вашому бажанню, але якщо укр паспорт книжечка, то треба буде переклад. Якщо айді картка, то там не треба переклад.
-
Ніяк. Йти, боятися і здавати . Все одно здасте приблизно на свій рівень. Мене трухає перед іспитами жахливо і тут трухало
-
тебе за незданий екзамен ніхто з універу не вижене, підеш другий раз, ото проблема
-
Як можно зловити слот? Може э якiсь лайфхакi? Подiлиться будь ласочка)!!
-
Хтось може сказати, чи обовʼязково на федеральному було додавати диплом про вищу освіту? Я подалась через провінцію, без ЕЕ
-
Доброго вечора. Хотіла Вас запитати. Я подавалася 16 жовтня AOS на федеральний етап, у лютому прислали AOR і оплату на біометрію. Все оплатила і з лютого жодних змін. Підкажіть будь ласка чи є у когось такі довгі терміни очікування...не знаю що робити...вже 8 місяців пройшло. Дякую
-
Бо я начиталась повідомлень тут, що завертали заявки, бо не було диплому. Я підгрузила сам диплом, а транскрипту тільки 2 перші сторінки, бо їх 18 і файл був дуже великий. Зараз стало страшно
-
Ні, цього немає у чек листі
-
Подзвонити до них? З АОР вам нададуть інформацію по вашій аплікації
-
Повернули, бо там людина подавалась по іншій трохи програмі, не по нон-ЕЕ, і в неї диплом був обов’язковим документом.
-
Після того як прийде оновлення номінації з Альберти? Чи вони нічого не присилають
-
www.cbc.ca/radio/sunday/ukraine-conscription-1.7227808
-
Підкажіть будь ласка, які мають бути строки очікування продовження ворк перміт? Подав на продовження на початку березня вже очікую четвертий місяць. Це так має бути? 🤔
-
Дякую 😵💫
-
Зараз на сайті вказано, що орієнтовний термін очікування 97 днів. А скільки було в березні - вже не пригадаю
-
Це залежить від програми. Атлантична програма вимагає додавати диплом наприклад. Треба дивитись конкретний чек ліст
-
Наверно
-
Спасибо за ответ, успакоили)
12 Jan 2024, 17:45
197935/449364
about a minute ago