PR CUAET
-
Подзвонити до них? З АОР вам нададуть інформацію по вашій аплікації
-
Повернули, бо там людина подавалась по іншій трохи програмі, не по нон-ЕЕ, і в неї диплом був обов’язковим документом.
-
Після того як прийде оновлення номінації з Альберти? Чи вони нічого не присилають
-
www.cbc.ca/radio/sunday/ukraine-conscription-1.7227808
-
Підкажіть будь ласка, які мають бути строки очікування продовження ворк перміт? Подав на продовження на початку березня вже очікую четвертий місяць. Це так має бути? 🤔
-
Дякую 😵💫
-
Зараз на сайті вказано, що орієнтовний термін очікування 97 днів. А скільки було в березні - вже не пригадаю
-
Це залежить від програми. Атлантична програма вимагає додавати диплом наприклад. Треба дивитись конкретний чек ліст
-
Наверно
-
Спасибо за ответ, успакоили)
-
Да, наверное
-
Так чтобы получать новую карту пр через каждые 5 лет нужен действующий паспорт. Или я не прав?
-
Кілька місяців, в середньому У ОІМ зараз завал з заявками, по слухам Фізично не встигають швидше розглядати
-
Це я знаю. Але податись не значить отримати. Можуть і відмовити
-
За цей час ви можете подати на канадське громадянство (там можна і з протермінованим паспортом)
-
Как оказалось, ничего не гарантирует номер. Мою заявку даже не гарантируют, что будут рассматривать. ( писала выше)
-
Доброго дня Мені колись дали пораду можливо і вам допоможе Йдіть на тест з відчуттям що потрібно буде пере здавати Це психологія - мозок розслабиться і буде легше У стані стресу дуже важко мислити і як правило, люди коли нервують роблять найпримітивніші помилки, які б вони не робили при інших обставинах( наприклад вдома коли робите мок тести) Так, втрата 320 кад не є приємним відчуттям Але Якщо здасте - буде приємний бонус, не треба буде перездавати А ще напередодні тесту ввечері підіть і пройдіться перед сном Так мозок насичеться киснем та будете спокійніше спати
-
Вы им тоже писали?
-
Паспорт може бути expired. Тобто він має бути, але необов'язково з актуальною датою
-
Да, писала. Ответили на следующий день 4 строчки.
12 Jan 2024, 17:45
197945/434302
about a minute ago