PR CUAET
-
Доброго дня Мені колись дали пораду можливо і вам допоможе Йдіть на тест з відчуттям що потрібно буде пере здавати Це психологія - мозок розслабиться і буде легше У стані стресу дуже важко мислити і як правило, люди коли нервують роблять найпримітивніші помилки, які б вони не робили при інших обставинах( наприклад вдома коли робите мок тести) Так, втрата 320 кад не є приємним відчуттям Але Якщо здасте - буде приємний бонус, не треба буде перездавати А ще напередодні тесту ввечері підіть і пройдіться перед сном Так мозок насичеться киснем та будете спокійніше спати
-
Вы им тоже писали?
-
Паспорт може бути expired. Тобто він має бути, але необов'язково з актуальною датою
-
Да, писала. Ответили на следующий день 4 строчки.
-
youtu.be/dZDYvE9c5qQ?si=J7pBgKkhT-fj2ukX
-
www.wealthsimple.com/en-ca/magazine/FHSA-guide?lid=6fox72dig5n2
-
$155 Work Permit +$100 fee , получается $255
-
Журналістика супер. Ні контексту, ні факт чекінгу. Запишемо що сказали якісь рандомні люди і зробимо статтю. Якшо російські наративи звучать вустами «українців» то вони ж певно правда?
-
Кудись пропала кнопка податись на ворк перміт🤣 Це тільки у мене так?
-
Короче капець 😞 Анастасия Lyubov Что думаете делать?
-
www.canada.ca/en/services/benefits/publicpensions/cpp/retirement-income-calculator.html
-
Вообще пока никаких мыслей.Либо пережидать этот момент наплыва либо что, непонятно.
-
Здраствуйте , а по какому адресу в монреале можно податься на беженство. Тк прилет после марта 24 по sjdt то wp не дали, хотя думал дадут там было правило, но оно тк wp не одобрено то не дали . Оналайн податься тоже должно быть одобренное wp .
-
Файли можна стискати. Це на випадок, якщо прийде дозапит.
-
Полтора года.Ну по идее не должны отказать, если есть официальная работа
-
Нам просто менше года. Вот думаю есть ли смысл перепродаваться на ВП😩 Слышала что часто отказывают
-
Я думаю у них стандартный ответ. Нам написали, ждите на данный момент мы рассматриваем только приоритетные заявки.И вообще не факт что вашу заявку рассмотрят. Ну это так, своими словами.)
-
Можливо вже є почата заявка на вп? Тоді кнопка зникає звідти
-
Сколько вам до конца WP?
-
Может кто столкнулся если не дали wp по куаету , по sjdt , заезд после марта 24 и сказали подавайся онлайн , но тк wp не одобрено , то и онлайн написано чтоб для укр. податься надо одобренную wp , кто знает реально ли получить wp ?
12 Jan 2024, 17:45
197961/433789
less than a minute ago