PR CUAET
-
20.10 подав на AOS 20.11 запросили усі дипломи що в мене є 21 11 прикріпив дипломи 27 11 отримав номінацію
-
А был отдельный пункт прикрепить чек про оплату биометрии? Пока еще не было инструкций (ток просьба оплатить биометрию)
-
Така ж ситуація. В кабінет біо підтягнуло, пише те саме, що не потрібно здавати. Запит прийшов, оплатили, прикріпили. Більше жодних здвигів. Як давно ви чекаєте на лист з інструкціями? Чи вже здали повторно?
-
Та ладно. Пускай на чай им будет. Главное пластик пусть дадут 😁
-
Тупо, може вдасться повернути!
-
Новий можно отримати будь коли. Але їх не може бути більше 2х.
-
На сайті так не написано. За 2 місяці це продовження а не новий
-
Це капець! Вже четвертий тижлень чекаю довідку( подавала з повним витягом.. написала на пошту ім - нічого не відповідають
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка де можна перевірити чи діють візи та воркперміт? Сьогодні 15 річній дитині видали воркперміт, а CoPR в трекері до 17 жовтня 2024 року. Чи означає що візи та перміти діють допоки не отримаєш саме eCoPR а не просто CoPR в трекері?!
-
Ага. Я ток не понимаю зачем они затребовали оплатить биометрию сейчас (что я и сделал отдельной оплатой - 85 cad). И еще: в списке написано - Biometrics - we do not need your fingerprints. 😂
-
Оо найс! Це ви здавали на куает і вона підтягнулася?
-
Запроса нет. Пишет номер биометрии и что она действительна до 32 года
-
А что значит финансовая поддержка? Если дочери 23 года, она живёт с нами в квартире, но она работает, мы можем подать ее как члена нашей семьи?
-
У меня вопрос по поводу Travel History. Я переехала из Украины в Польшу в 2019 году. Потом из Польши ездила время от время в Украину. Как мне нужно оформить эти поездки? Описывать как поездки в Польшу (например, на 90 дней) с возвращением в Украину? Или как поездки из Польши в Украину? И вообще нужно ли их указывать? Спасибо большое.
-
Спасибі
-
Скористайтесь калькулятором щоб стало зрозуміліше
-
А в чому саме не погодитесь? Я ж так і написала) Просто tiers ніяких нема, нема такого що ви заробили 50к і платите 22%, а якщо заробили 49.900 то 15%. Все вираховується відповідно до вашого доходу, без різких скачків
-
Дякую)
-
врахуйте що виготовлення і отримання паспортів - у всіх по-різному - від 2 міс до 6 міс
-
Не соглашусь. Вот что пишет оф. сайт. Налоговые вычеты по взносам FHSA Взносы, которые вы вносите на свои первые домашние сберегательные счета (FHSA), обычно вычитаются из вашего подоходного налога и декларации www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/first-home-savings-account/tax-deductions-fhsa-contributions.html
12 Jan 2024, 17:45
19810/462957
5 minutes ago