PR CUAET
-
Тут вже це питання обговорювали. Консультанти радять отримати на дітей свій паспорт, бо не можна передбачити рішення іміграційного офіцера. Але ви можете зараз продовжити свій паспорт та відразу подати на всіх. Але все ж таки спробувати отримати на дітей свої паспорта. Щоб ви встигли до 31.03.2024 зробити в аплікації додатки або подати на них окремо - якщо що
-
Дякую за відповідь, ви в кінці написали, попросити не виносити рішення, допоки не отримаєм та не додамо до заяви документи. Це про рішення про продовження дозволу на працю та навчання? А ви не знаєте чи обовʼязково дітям робити нові паспорти, чи достатньо буде мого паспорта з їх фото?
-
Добрий день всім) Маю ж таке питання чи є різниця куди надсилати запит в Едмонтон чи Оттаву?
-
Коли закінчуються їх візіторрекодс? Віза була одноразова і вона вже однократно реалізована . Тобто, візи у дітей вже нема. Крім цього, для візи із середини Канади як раз навпаки - базою є саме візіторрекодс. Спочатку отримують візіторрекодс або ворперміт і після його отримання - подають вже на візу, яку видають на строк діючого візіторрекодс або ворперміт. А в свою чергу, перміт та рекодс видають на строк не більше строку закінчення паспортів. Тому треба зараз продовжити , або отримати нові паспорта. І податися не пізніше кінця строку закінчення рекодсів та ворперміту. Або не пізніше 90 днів після їх закінчення за заявою на відновлення статуса. Ви також можете подати заяву на новий рекодс та перміт - але в заяві вказати, що зараз ви подали паспорта на нові/ або продовження і просити поки не виносити рішення, допоки ви не отримуєте та не додадите до заяви ці документи.
-
Чи актуальна ця шкала оподаткування?
-
Подскажите, пожалуйста, если кто-то отправлял запрос на справку о несудимости без вытяга, сколько времени вы ждали ответа? Есть ли принципиальная разница куда отправлять в Эдмонтон или в Оттаву?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, у мене така ситуація, у мене 12 лютого закінчується дія мого паспорту, у моїх дітей нема закордонних паспортів, їх фото вклеєно до мого паспорту, до Канади вони летіли по одноразовому проїзному документу ( в них візи на папері) Їх візи дійсні до травня 2025 року, чи можу я продовжити їх visitor record по даному документу? Або їм все одно треба робити нові паспорти щоб отримати дозвіл на навчання?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Мы не здавали додатково біометрію! Ті хто аплаївся до 14 червня 2023 - біометрія автоматично перезараховується.
-
Дякую
-
Можете дати посилання саме на цей момент якщо не важко
-
Не можу знайти де саме
-
Де про це можна прочитати?
-
Доброго дня. Чекати на візітор рекордс. А поки Вам необхідно роздрукувати лист підтвердження про те,що Ви подались на новий ВР і очікуєте його. Цей лист маєте віднести до школи чи до садочка
-
Мой вопрос о Турции 😊 Поправила свое сообщение. Дякую, з України теж потрібно
-
Добрый день , кто то может подсказать когда подаешься в Альберте на провинциальный PR, такие же требование как и к федеральному ? И на каком сайте заполнять анкету