PR CUAET
-
-
Александра, чи вдалося вам отримати паспорт паспорт чоловіка ? Дякую.
-
Ви так само можете відсканувати любий документ (бо всі доки подаються як відскановані) і причепити туди печать. З приводу КьюАр - будь-який КьюАр, на будь чому, можуть тільки українські служби перевірити, бо вони мають спец доступ до бази даних.
-
вдячні менеджменту нашого каналу на блискавичну реакцію🎉🎉
-
Мне говорили до 4 месяцев. В общем все по разному говорят. Не могу найти эту информацию на сайте
-
Мені консультант казав від 5 місяців і до 8 може бути
-
Заспокойтесь, Геннадій - людина проросійських поглядів, звісно він буде писати і підтримувати все що проти України. Не варто витрачати на такі екземпляри свої нерви і сили.
-
я особисто з дому не виходила з вівторка, і просто перезагружали сайт і кнопки
-
Підскажіть будь-ласка, подавалася на продовження ворк перміту до 31 березня, відповіді ще не отримала. Якщо я подамся з моїм ворк пермітом в наступному місяці який буде дійсний тільки рік, а потім прийде новий, то що робити в такому випадку, старий ворк перміт вже буде не дійсний і мені відмовлять в ПР?
-
Нізвідки. З 11 числа всі не спали і не їли, клацали оновлення. Кожен ранок починається не з кави…
-
Я дивилася статистику. Ось і ви подивіться. Так, саме відмов там у статистиці нема, але й апруви не всім дані. При певній кількості вказаних вже опрацьованих (завершених) файлів, апрувів менше, ніж опрацьованих заяв (завершених). Отже частині аплікантів біженство не апрувлено. Швидше за все, вони зараз у "підвішеному" стані через неможливість депортації в Україну. Але біженство їм не дають.
-
Ну смотрите, моя правда такая, что в Канаду понаехало чересчур много под украинцев замаскированных москалей и они уже так расслабились, что уже слабо маскируются. Как Вы, например. Я, как гражданка Канады, недовольна этой ситуацией, и очень надеюсь что они не станут гражданами Канады желательно никогда, и увалят в Крым или Ростов. В любом случае, за Трюдо не голосовала и голосовать не буду. Но я не иду с этим в медиа, даже если кому-нибудь станет это интересным. Потому что такая информационная повестка не на пользу Украине.
-
чуйка.в пт открывали туризм