PR CUAET
-
Всім вітання. Прошу поділитися інформацією, якщо знаєте. Знайома, мати трьох дітей після, отримання нового паспорту подалася на нову візу з середини Канади ( діти вписані в паспорт). Візи були вже апрувед для всіх чотирьох. Відправила свій паспорт на вклейку візи. Отримали листа, що можуть вклеїти тільки її візу, а по дітям прохання надати паспорти кожного. Просто для розуміння. Виходить не можливо вклеїти дитячі візи в паспорт матері, перебуваючи всередині країни? Саме з таким варіантом вони заїхали в Канаду в 2022р. Дякую за відповіді.
-
Українцям по біженству немає відмов. Статистика доступна
-
Всім привіт. Дякую за корисну інформацію в чаті. Є питання. Я 3 місяці в Канаді, роботи місцевої ще нема. Але є IELTS, WES та іноземний досвід роботи. Вирішив створити профіль в EE. Статус форм Transmitted але скор 0. Це бага чи норма?) Дякую за відповідь
-
Доброго дня!) Підкажіть будь ласка, якщо з липня планую перейти з payroll на self-employed і планую взяти машину для роботи. Цікавить питання про списання потім витрат на авто для роботи. Потрібно купляти машину вже з 1го липня, коли буду self-employed чи можна купити її зараз і потім також можна буде якісь витрати списати?
-
Я теж так поставила
-
Нужно добавлять релативс если они не пр?
-
Я поставила 1,5 на півтора року
-
в мене так само, але якщо я правильно розумію то ми можемо мати 2 ворк перміти , потім можна емейлом додати їм напевно але точно не знаю, я просто так думаю можна
-
Хто може глянути, як у вас відображається total years of work experience to date? В мене 1 рік і 2 місяці, але показує як 1.20, Хоча раніше було як 1,2. Що це за 20? Ну ж зрозуміло, що не може бути 1 рік і 20 місяців ..