PR CUAET
-
Не запитують Резерв+ чи щось інше?
-
Нужно добавлять релативс если они не пр?
-
Мені лист на пошту надійшов о 8:20, написали що вони мені надали доступ для заповнення заявки з 8:15
-
Так і зроблю Дякую🫶
-
Оригінал вп обов'язково
-
не треба класти оригінал wp лише копії?
-
Упс я написав з другого акаунта, скажу так - мені пощастило, паспорт вони то видають, але статус «прибув до д/у» у мене не був оновлений, багато людей з цим статусом розвернули
-
Моїм майже всім знайоми прийшло запрошення продовжити заповнення заявки. Вам хіба ні? Чому тоді стоїть 3000 людей у черзі?) просто подивитись?)
-
Дякую. Мої всі працюють. Та ладно... Заявки зберігаються, можливо наступного місяця.
-
Мені прийшло що я можу дозаповнити свою заявку у 8:20 десь
-
Заходьте з телефону і ставайте в чергу. Хоч якісь дані на наступний раз додасте
-
Запрошення прийшло, коли я вже проплату робила
-
Просто они пишут что если Payment Pending то заявка не оплачена
-
Яке запрошенная?
-
До мого ланчу напевно вже буде все...
-
Дає. Пробуйте щоб хтось за вас заповнив. Не втрачайте шанс
-
Ми не їздили в аеропорт. Вирішили просто відправити перміт на виправлення. Завтра відішлемо. Так, на адресу в Оттаві. Треба ще докласти копії своїх айді, паспорту, який використовувався при в'їзді в Канаду, та ще якийсь документ, в якому підтверджена інформація, яку ви хочете виправити в перміті. Я відсилатиму копію свідоцтва про одруження, бо там вказана країна народження ussr.
-
Ви маєте на увазі, сама без консультанта, чи сама без сім"ї?)
-
І ще питаннячко По сайту апостиль Там дипломи в пдф форматі слати? Не приймає Розмір нормальний
-
Вітаю ! Ostap Bosak Скажіть будь ласка, прийшов WP , але з помилкою вказано місце народження ,де видали візу , куди звернутися щоб виправити, та чи як довго чекати?
12 Jan 2024, 17:45
198571/472091
4 minutes ago